Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [z] Kompozyty/ Laminaty do clio sporta
EmerytRs2 - Sob 14 Sty, 2012 Mrozu, zbierz chętnych
Miniac piszesz się ?
dobra jutro powoli zaczynam ogarniać temat.Mrozu - Nie 15 Sty, 2012 Myślę, że na tym forum sporo się znajdzie w końcu to dość popularne auto EmerytRs2 - Nie 15 Sty, 2012 hmmm, przeczytaj mojego pimpa
jutro zaczynam działać !!Shymek - Pon 16 Sty, 2012 już jest jutro - działasz? EmerytRs2 - Pon 16 Sty, 2012 tak działam !!
updejt
Lista.
dzwoniłem do ZonerAt, jutro podsyłam mu wymiar elementów, on się rejestruje na KRC, myśli ogląda foty, wycenia i działamy, mamy już 5 chętnych na maski i 3 chętnych na tylne klapy.
Najpierw ogarniam temat Clio !! plus maska dla eMa Anonymous - Pon 16 Sty, 2012 a tak z ciekawosci zapytam-czy ktos wie jaka będzie różnica w wadze między maską z laminatu a seryjną aluminiową??M - Pon 16 Sty, 2012 Daj mi znać o kosztach wcześniej żeby nie było buby EmerytRs2 - Pon 16 Sty, 2012 nie
oczywiście będzie sporo lżejszy chociaż w 100% odwzorowaniem serii.
we własnym zakresie można sobie wycinać żebrowania i inne
M będziesz miał taniej niż na allegro i innych passwordach i jdeMach
jak ktoś nie weźmie trudno, może po prostu do takich gadżetów trzeba dojrzeć
pozatym uważam, że Zoner ma bdb warunki dot. wysyłki towaru , podpisaną umowę z DHL, każda paczka jest ubezpieczona M - Pon 16 Sty, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
nie
oczywiście będzie sporo lżejszy chociaż w 100% odwzorowaniem serii.
we własnym zakresie można sobie wycinać żebrowania i inne
Ty mnie na wycinanie żeber nie namawiaj ok?
EmerytRs2 - Pon 16 Sty, 2012 muszę dodać do zaleceń
wiadomo masa.M - Pon 16 Sty, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
muszę dodać do zaleceń
wiadomo masa.
I można w CV wpisać "sam sobie umiem zrobić"Anonymous - Pon 16 Sty, 2012 a ile wazy taka seryjna alu maska?? z 5 kg??EmerytRs2 - Pon 16 Sty, 2012 M gdzie masz wpisane?
w umiejętnościach czy może zainteresowaniach
temat zyskuje na popularności Janusz - Pon 16 Sty, 2012
rabarbar napisał/a:
a ile wazy taka seryjna alu maska?? z 5 kg??
gdzieś wklejałem, ze chyba razem z całym osprzętem jakieś 6 kg, generalnie jak dobrze pojdzie to uda się urwać z kilogram przy zachowaniu żeber itp itd Anonymous - Pon 16 Sty, 2012
Janusz napisał/a:
rabarbar napisał/a:
a ile wazy taka seryjna alu maska?? z 5 kg??
gdzieś wklejałem, ze chyba razem z całym osprzętem jakieś 6 kg, generalnie jak dobrze pojdzie to uda się urwać z kilogram przy zachowaniu żeber itp itd