Niemy - Wto 18 Wrz, 2012 M - Wto 18 Wrz, 2012 Dziękisiema - Wto 18 Wrz, 2012 M, ale chcesz zadać szyku czy też po prostu zależy Ci na cichej i stylowej obudowie? M - Wto 18 Wrz, 2012 Sorry, czytanie o macach i ajphonie mnie wypaczyło, cofam swoją prośbę - wentylator z zasilacza na nakoorwiać w całym domu jak u prawdziwego pecetowca.siema - Wto 18 Wrz, 2012
A już miałem dla Ciebie gotową propozycję!M - Wto 18 Wrz, 2012 A tak serio, fajnie by było coś o standardzie dell'a, może kupię jakiś ultra cichy zasilacz po prostu.Michał - Wto 18 Wrz, 2012 ło kurewa
Cytat:
wentylator z zasilacza na nakoorwiać w całym domu jak u prawdziwego pecetowca.
ja aż tak w tym nie siedze. Jakoś rok temu składałem sobie kompa do montażu ( który niczym sie nie różni od b.dobrych stacji do gier ) i sie dosyć srogo zagłębiłem w temat.
A co do obudowy to albo antec albo jak napisałeś, "gotowe" rozwiązania od della'hp. Z tym że tam są juz jakieś płyty pod wymiar, zasilacze itd itp.bizon - Wto 18 Wrz, 2012 M, http://www.silentiumpc.co...-black/?lang=enPiTT - Wto 18 Wrz, 2012 dobry temat, podłapuję
muszę w najbliższym czasie pomyśleć o wymianie płyty, procka i pamięci
mam teraz intela core 2 duo @ 2.66 z 4gigsami i wyraźnie zaczyna kuleć... nie wiem czy to tak jak z ajfonem 3g z nowym softem
ale ostatnio zaczął się mulić
czyli warto jednak nadal wchodzić w intela?
myślę ze nie kupić jakiegoś mega szybkiego dysku pod sam system
mam taką obudowę Chiefteca, ale stara koorwa wpadała w jakieś wibracje i brzęczała
musiałem ją potraktować w niektórych miejscach taśmą i jest cicho
fajne są mocowania dysków, ciach i można wyciągać
M - Śro 19 Wrz, 2012 Myślałeś o macu? PiTT - Śro 19 Wrz, 2012
M napisał/a:
Myślałeś o macu?
ostatnio tam nie jadam Michał - Śro 19 Wrz, 2012 nie no, poważnie PiTT
weź mac'a jesli lubisz IPhona. Masz wszystrko zgrane razem, iTunes, iCloud.PiTT - Śro 19 Wrz, 2012
Michał napisał/a:
nie no, poważnie PiTT
weź mac'a jesli lubisz IPhona. Masz wszystrko zgrane razem, iTunes, iCloud.
bez jaj
jest lekka różnica w cenie maca a wymiany płyty, procka i pamięci
nie potrzebuję mieć synchronizacji pomiędzy itunesem i icloudem
styka mi że mam dropboxa ustawionego na synchronizację i wszystkie nowe foty sam uploaduje bizon - Czw 20 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
Michał napisał/a:
nie no, poważnie PiTT
weź mac'a jesli lubisz IPhona. Masz wszystrko zgrane razem, iTunes, iCloud.
bez jaj
jest lekka różnica w cenie maca a wymiany płyty, procka i pamięci
nie potrzebuję mieć synchronizacji pomiędzy itunesem i icloudem
styka mi że mam dropboxa ustawionego na synchronizację i wszystkie nowe foty sam uploaduje
your vision is clouded, zycie bez iUslug to nie to samo M - Czw 20 Wrz, 2012 Dropbox jest dla biedaków...