HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
no name - Sob 13 Sie, 2011 Jak już pisałem , ja też pewniaki już przerabiałem nie raz.
Napisze kto mnie tutaj zna ale nie chce by ktoś za mnie miał ręczyć.
Rasta, Pum, Stf, Gaydek, pewnie jeszcze ktoś ale nicków nie kojarze.
Jeżeli są jeszcze chętni to zapraszam.
Edit.
Lista aut, gdybym chciał to lista by była zarąbista, tylko czy prawdziwa ?
Można sprawdzić w AK Radom na kogo wisi termin 10 września,
pani Kasia napewno nie będzie tego ukrywać PiTT - Nie 14 Sie, 2011 kasa przelanaroj - Pon 15 Sie, 2011 też puściłem przelew, jak masz mbank to masz już na koncieno name - Pon 15 Sie, 2011 Konto mam w Polbanku więc potwierdze przelewy niestety dopiero jutroroj - Pon 15 Sie, 2011 ok, daj znać jak dojdzie, że wszystko ok
pozdroStf - Pon 15 Sie, 2011
roj napisał/a:
daj znać jak dojdzie
doszliśmy a Ciebie już nie byo? ładnie to tak wystawiąc kumpli z forum ?kamil - Pon 15 Sie, 2011 no właśnie Roj, jak to z Tobą jest ? My tu się spieliśmy, szliśmy, doszliśmy a Ciebie już nie było ...roj - Pon 15 Sie, 2011 bo Wy sobie w dochodzeniu pomagacie słyszałem.. czyli tak zwana pozycja na "parę detektywów" czyli "pomoc w dochodzeniu"
Kamil, jedziesz do Radomia?Barejka - Pon 15 Sie, 2011 roj, jade kamil - Pon 15 Sie, 2011 nie, tym razem nie jadę Mick - Pon 15 Sie, 2011
no name napisał/a:
Konto mam w Polbanku...
jako byłemu pracownikowi nie wolno mi się wypowiadać na temat Polbanku roj - Pon 15 Sie, 2011
kamil napisał/a:
nie, tym razem nie jadę
szkoda, szkoda, miałbym cel i punkt odniesienia bo na ułężu miałeś chyba sporo lepsze czasy tym swoim parchem
Barejka napisał/a:
roj, jade
miło będzie Cię poznać... Kamilu macko - Wto 16 Sie, 2011 przed chwilą poszła kasa. liczę, że szybko dotrze.
pozdrawiam
mackono name - Wto 16 Sie, 2011 roj, kaska już dotarłaEmerytRs2 - Wto 16 Sie, 2011 ile zostało miejsc?