czionka konieczenie... ba jak na nia patrze to mam wrazenie ze zapomnialem zalozycz okolarow 3D
haha faktycznie.
miszcz Greg - Pon 18 Lip, 2011 Mick, a podeślij ten nowy layout (może być PW) - zerkne na to "we firmie". Robimy takie rzeczy najwyższej próby, więc jakieś konstruktywne uwagi się znajdą PiTT - Pon 18 Lip, 2011 pamiętaj zatem
strona www to Twoja wizytówka
nikt nie zrobi zakupów w sklepie gdzie na półkach nie ma towaru a jedynie ceny wiszą a wystrojem odstrasza Greg - Pon 18 Lip, 2011 PiTT poetycko wręcz pojechał kamil - Nie 07 Sie, 2011 Mick,
przygotujesz mi wycenę na poszczególne rzeczy ?
1 x Fotel Bimarco Dakar
2 x mocowania
1 x kierownica (OMP Corsica lub inna tego typu) + naba
2 x pasy Sparco 4 pkt.Mick - Nie 07 Sie, 2011
kamil napisał/a:
Mick,
przygotujesz mi wycenę na poszczególne rzeczy ?
1 x Fotel Bimarco Dakar
2 x mocowania
1 x kierownica (OMP Corsica lub inna tego typu) + naba
2 x pasy Sparco 4 pkt.
Kamilu,
Wycenię Ci jutro, do tego napisz mi proszę do jakiego samochodu te rzeczy - chodzi o nabę... i jakie maja być pasyy, czy z homo czy bez...kamil - Nie 07 Sie, 2011 moja 106
pasy chce markowe, żadne RRS, Jacky czy inne dziwactwa.
Kiera z odsadzeniem 60 - 70 mm (90 mm chyba zbyt duże i niewygodne do kierunkowskazów co ?)
a i przewody w oplocie, ale chyba te Black Diamond bo słyszałem, ze te Goodride to puszczają przy złączkach.kubas - Nie 07 Sie, 2011
kamil napisał/a:
pasy chce markowe, żadne RRS
rrs to chyba jest markowe PiTT - Nie 07 Sie, 2011 Mick, ja już Ci wysłałem PW, najpilniej potrzebuję nabę bo kiera już leży w domu
dziękikamil - Nie 07 Sie, 2011
kubas napisał/a:
kamil napisał/a:
pasy chce markowe, żadne RRS
rrs to chyba jest markowe
jak mają homologacje i atesty to też może być.
a jak z jakością kierownic i tych pasów ?CHRZANEK - Nie 07 Sie, 2011 Kamil: NIe wiem jak kierownica RRS, ale pasy RRS mogę w pełni polecić.
Ludzie jeżdzą w tych pasach w RPP i RSMP i działają tak samo jak SPARCO czy OMP.
Co do odsadzenia kierownicy to w przypadku 106 jest to tylko kwestia przyzwyczajenia.
Ja miałem -90mm i do kierunkowskazów dosięgałem - co prawda koniuszkami palców ale jednak.PiTT - Nie 07 Sie, 2011 aaaa to wiem czemu te yebane barany nie używają kierunków
po prostu mają rajdowe kierownice...
kamil - Nie 07 Sie, 2011 No to Mick, pasy RSS a kiery szukaj jakiejś zamszowej z mniejszym odsadzeniem ictus - Pon 08 Sie, 2011 nie polecam zamsza jezeli to nie ma byc stricte zapie*dalator ktory dojezdza na zawody na lawecie
no chyba ze jadac po bulki bedziesz zakladal rekawiceMick - Pon 08 Sie, 2011 Kamil,
W takim razie zamawiam dla Ciebie
2x RRS 4pkt czarne,
2x mocowanie fotela alu/stal boczne + dedykowane do 106/saxo OMP
1x fotel Bimarco Dakar (z tym poczekam na zamówienie od PITT-a)
1x kierownica MOMO ok. 70mm