Greg - Sob 21 Maj, 2011 Michał, widziałem Cię dzisiaj jak pędziłeś w swojej arafatce po Niepodległości. Pozdro!Michał - Sob 21 Maj, 2011 HAJFAJF!!!!!!PiTT - Sob 04 Cze, 2011 dobry skurczybyk
Zmieniam robotę, i skuter na dojazdy by mi się baardzo przydał.
Poza tym już kiedyś miałem Piaggio Typhoona i chętnie bym wrócił do tych czasów PiTT - Sob 04 Cze, 2011
Zmieniam robotę, i skuter na dojazdy by mi się baardzo przydał.
Poza tym już kiedyś miałem Piaggio Typhoona i chętnie bym wrócił do tych czasów
siedziałem tam u nich na vespie i z uwagi na moje gabaryty czułem się jak na skuterku dla dzieci
szkoda bo ogólnie podoba mi się taki sprzęt
dużo lepiej mi się siedziało na Habanie, wygodniejsza i wrażenie większego sprzętu
poniżej fota na vespie
oglądałem ostatnio w salonie Kymco Bet&Win i jest chyba największą 50 jaką widziałem Franek - Sob 04 Cze, 2011 Fajny ten na którym siedziałeś.
Jeszcze ewentualnie ten:
http://moped.otomoto.pl/p...5-M2224012.html
Wydaje się troszkę większy.
Kurde, habana jest chyba typowo 1 osobowa?
I w habanie nie podoba mi się, że te plastiki tak maksymalnie blakną, ten chrom też często wygląda.PiTT - Sob 04 Cze, 2011 siedziałem jeszcze na takiej habanie 125
super wygodna
trzeba też pamiętać aby szerokość kiery była jak najwęższa bo mogą być problemy z przepychaniem się między autami w korku
ja cały czas się zastanawiam czy wstawiać cylinder 70 czy szukać 125 zarejestrowanej na 50Janusz - Sob 04 Cze, 2011 Strick zna właścicieli wszystkich skuterów, Nox wszystkimi jeździł, a PiTT na każdym siedział Jacek - Sob 04 Cze, 2011 uważaj, bo nox wstanie i zakórwi z bicka i nie bedzie co zbierać Janusz - Sob 04 Cze, 2011
Cytat:
uważaj, bo nox wstanie i zakórwi z bicka i nie bedzie co zbierać
z bicka to tera Leon może zakurfic, zamówił duble blasata i rocket fuel i od razu widac efektyJacek - Sob 04 Cze, 2011 ooo..to fakt, był u mnie w zeszłym tygodniu i coś mi nie pasowało Barejka - Sob 04 Cze, 2011 e tam wasze skuterki
mistrz moment 1.00 Jacek - Sob 04 Cze, 2011 no i Niecik znowu pozamykał japy. Jest hit na lato!!zefir - Sob 04 Cze, 2011 jest miszczem, zaluje ze nie poszlismy na jego koncert na lodzki juwenaliach PiTT - Sob 04 Cze, 2011 trochę kanikułami zalatuje
straszne gówno, to już wolę klasyki takie jak Boys czy Weekend