Kenet - Nie 27 Mar, 2011 Ja zleciłem przelew wczoraj, ale dopiero jutro realizacja. Kolegę z Clio sporta III widziałem dziś na Wilanowskiej, niebieska buda i felgi w zieleni kawasaki?Rasputin - Nie 27 Mar, 2011
Kenet napisał/a:
Ja zleciłem przelew wczoraj, ale dopiero jutro realizacja. Kolegę z Clio sporta III widziałem dziś na Wilanowskiej, niebieska buda i felgi w zieleni kawasaki?
yep Loko - Pon 28 Mar, 2011
M napisał/a:
Zapraszam Loko, aczkolwiek żal przyjechać i nie upalać
Właśnie po tym co napisałem zobaczyłem, ze to dopiero w maju, to może przy dobrych wiatrach będę już miał czym upalać M - Pon 28 Mar, 2011 Lista wpłat updatowana
Jeszcze dwie wpłaty i mamy na zaliczkę
Nie spać, wpłacać - nie ma opier*alania Anonymous - Pon 28 Mar, 2011 z mojej idealistycznej wizji : 2 miesiace pracy + sprzedaż toledo = biały colt gti 8 w Ułężu
było by Pięknie Yarko - Pon 28 Mar, 2011
Czesio napisał/a:
z mojej idealistycznej wizji : 2 miesiace pracy + sprzedaż toledo = biały colt gti 8 w Ułężu
było by Pięknie
M - Pon 28 Mar, 2011 Czesiu możemy Cie przytulić jeśli Ci to pomoże Bart - Pon 28 Mar, 2011
Yarko napisał/a:
Czesio napisał/a:
z mojej idealistycznej wizji : 2 miesiace pracy + sprzedaż toledo = biały colt gti 8 w Ułężu
było by Pięknie
+1
ade - Pon 28 Mar, 2011
Loko napisał/a:
Jako że powożę ostatnimi czasy wóz z 4 wrotami i 5 miejscami w środku, to jest opcja żebyśmy się poturlali do tego ułęża na kiełbe i ogladare, jak znajdziemy jeszcze 3 chętne osoby z okolic coby rozbić koszty wachy, to możemy się zabrać.
jak nie zbuduje fury do tego czasu (narazie jeszcze nawet nie zdecydowalem co kupuje:P) to moze moglibysmy moim lpg dupowozem pojechac?? pare lajtowych kolek bym zrobil, ja pewnie z aneta bede jechalMaciusiowy - Wto 29 Mar, 2011
ade napisał/a:
Loko napisał/a:
Jako że powożę ostatnimi czasy wóz z 4 wrotami i 5 miejscami w środku, to jest opcja żebyśmy się poturlali do tego ułęża na kiełbe i ogladare, jak znajdziemy jeszcze 3 chętne osoby z okolic coby rozbić koszty wachy, to możemy się zabrać.
jak nie zbuduje fury do tego czasu (narazie jeszcze nawet nie zdecydowalem co kupuje:P) to moze moglibysmy moim lpg dupowozem pojechac?? pare lajtowych kolek bym zrobil
jak dolejesz modyfikatora to i pewnie parę KM przybędzie
ade napisał/a:
ja pewnie z antena bede jechal
ja też zawsze z anteną jeżdżę, radio lepiej odbiera Bad-i - Wto 29 Mar, 2011 Rozumiem ze w razie czego mozna przyjechac w niedziele rano tylko na trening?
Termin troche nie pasuje bo dzien przed moimi urodzinami - ale z drugiej strony to tydzien przed Rajdem Mazowieckim.M - Wto 29 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Rozumiem ze w razie czego mozna przyjechac w niedziele rano tylko na trening?
Termin troche nie pasuje bo dzien przed moimi urodzinami - ale z drugiej strony to tydzien przed Rajdem Mazowieckim.
TakM - Wto 29 Mar, 2011 Update.
Z dobrych wiadomości - już mamy na zaliczkę,
ze złych - nad wieprzem 7-go jest wesele i nie ma hotelu wolnego
Szukam w okolicy.Bart - Wto 29 Mar, 2011
M napisał/a:
Update.
Z dobrych wiadomości - już mamy na zaliczkę,
ze złych - nad wieprzem 7-go jest wesele i nie ma hotelu wolnego
Szukam w okolicy.
niech przełożą wesele na poniedziałek, ludzie robią problemy z niczego arssss - Wto 29 Mar, 2011 A nie możemy się wprośic na to wesele? każdy sobei druhnę przy(g)rucha i kazdy bedzie mial gdzie spac;d