To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - HOTHatch.org track day Poznań 2011

Michał - Wto 25 Sty, 2011

Marcel napisał/a:
Michał napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Nie mogę się zdeklarować co do jeżdżenia (bo póki co nie mam fury do tego celu) ale wsiadam do kogoś na prawy i jadę posłuchać i popatrzeć.

mozemy razem sie mazdolnią kulnąć, ja chyba się wybiore na oglądarkie

w najgorszym wypadki ja jadę albo Landkiem albo MLem więc 3 osoby mogę zabrać :rotfl:

nie , dzięki , kulne sie mazdo ( chyba )

eM- orzech juz w smieciach , tylko mi moj apartament zagracał :D :D

Bartli - Wto 25 Sty, 2011

Cytat:

Jak będziesz miał wolne miejsce w samochodzie, to rezerwuję :)

Gaydek - Wto 25 Sty, 2011

Bartli, bierzesz aparat? :)
rasta - Wto 25 Sty, 2011

Z FKP potwierdzili i ślą kasę:

Ciacho - RS MK1 + Milttek i wirus, na ile to się dopiero okaże :D
Pum - MK1 2.0 150 kuca + gola blacha.
Dr. - MK1 2.0 140 kuca + zero umiejętności.
Trojan - ST MK2 300 kuca.

Bartli - Wto 25 Sty, 2011

Gaydek napisał/a:
Bartli, bierzesz aparat? :)

Jak będę miał jak się tam pojawić, to wezmę :)

Gaydek - Wto 25 Sty, 2011

Bartli, jasna sprawa. Będzie delegacja z W-wy. Mam nadzieję, że znajdzie się dla Ciebie miejsce.
zefir - Śro 26 Sty, 2011

kurde Poznan ;) ) uwielbiam to miejsce, niestety w marcu chce sprzedawac Honde, i narazie nie wiem co dalej, moze z Bizą wpadniemy na ogladare, robimy jakiegos aftera?

rozumiem ze gdyby byly miejsca wolne przed samym wyjazdem to mozna zaplacic i dopiac sie do napinki na torze?:)

Gaydek - Śro 26 Sty, 2011

zefir napisał/a:
robimy jakiegos aftera?

Jak już to bifora i jak już w to piątek, bo tor mamy w niedzielę. Nie można się skuć w sobotę, bo na torze trzeba być sprawnym i czujnym. BTW, w sobotę na torze jest jakiś międzynarodowy zlot Porsche a to oznacza, że tor będzie dobrze nagumowany ;D .

zefir napisał/a:
rozumiem ze gdyby byly miejsca wolne przed samym wyjazdem to mozna zaplacic i dopiac sie do napinki na torze?:)

Jak będą miejsca, to się zobaczy ;) .

Marek23 - Śro 26 Sty, 2011

Gaydek napisał/a:

Jak będą miejsca, to się zobaczy ;) .

No właśnie też bym tak reflektował, jeśli już.

Czy jadąc na dużej petli każdy zawsze musi miec instruktora na prawym? Czy tez pod koniec będzie mozna się z ziomem kulnąć?

rasta - Śro 26 Sty, 2011

Panowie taka sprawa, wiadomo, że optymalnie jest przyjechać dzień wcześniej, na terenie toru jest "Hotel" gdzie można się przekimać, już na jeden szkole Szwagerczaka tak mieliśmy, że bylismy dzień wcześniej i tam nocowaliśmy.

Gaydek, warto by było się dowiedzieć ile za pokoje i czy są wolne, bo chętnie bym się tam przekimał.

Bonczek - Śro 26 Sty, 2011

10.04 to jeszcze będzie chłodno, więc nie wpadnijcie przypadkiem na pomysł brania domków :jupi:
rasta - Śro 26 Sty, 2011

Jak pisze na terenie toru jest Hotel, spoko pokoje dobre warunki, no i wieczorem można na nielegalu pośmigać po torze :D
Bonczek - Śro 26 Sty, 2011

Wiem bo byłem wielokrotnie, ale raz mieliśmy pomysł spania w domkach, które są zaraz obok hotelu i dobrze zmarzliśmy ;D

Bo jak zapewne wiesz w hotelu mieszka małżeństwo z małym dzieckiem i czasami było po prostu za głośno ;)

Gaydek - Śro 26 Sty, 2011

Marek23 napisał/a:
Czy jadąc na dużej petli każdy zawsze musi miec instruktora na prawym? Czy tez pod koniec będzie mozna się z ziomem kulnąć?

Marek, z doświadczenia wiem, że częściej będziesz w aucie sam niż z instruktorem.

rasta napisał/a:
Gaydek, warto by było się dowiedzieć ile za pokoje i czy są wolne, bo chętnie bym się tam przekimał.

Poszedł mail z pytaniem.

Michał - Śro 26 Sty, 2011

Bartli napisał/a:
Cytat:

Jak będziesz miał wolne miejsce w samochodzie, to rezerwuję :)

spoczko bartli !!
zaproponowałem juz chrzankowi ale jakby co , jesteś w rezerwie !