To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Sezon Torowy 2011 - otwarta dyskusja

M - Czw 16 Gru, 2010

Właśnie negocjuję z kielcami, nieźle się cenią ale że tam powiem cały klub ma tam blisko.
Południe ma bliżej :) A Krakuf to już w ogóle :)

Janusz - Czw 16 Gru, 2010

M napisał/a:
Właśnie negocjuję z kielcami, nieźle się cenią ale że tam powiem cały klub ma tam blisko.
Południe ma bliżej :) A Krakuf to już w ogóle :)

+1... z kielcami z tego co wiem sprawa była dość prosta, Tzn ja słyszałem ze nie ma tam problemu żeby wynająć, tyle ze tylko i wyłącznie w tygodniu, i nie płaci się za całość tylko od samochodu... i cena jest niezmienna... czyli minimum chyba 15 czy 12 i koszt 200zł od fury, niezależnie czy fur będzie to minimalne 12 czy 25...

przynajmniej tak sie dało to załatwić w tym roku roku. DO tego mamy do wykorzystania podnośniki, i jest poczekalnia w budynku gdzie na bierzaco sie czasy wyświetlają...

Macku Ty masz jakieś inne warunki??

M - Czw 16 Gru, 2010

Janku wynajmiemy lotnisko :)

M napisał/a:
Janku wynajmiemy lotnisko :)

co?? nie ogarniam... ale jak kielce to może jednak tor :D

M - Czw 16 Gru, 2010

masłów

ramów

no ale skoro jest dostępny tam tor, to dlaczego napinać po jakimś lotniku?? lotnisko nie będzie miało podejścia do toru. Chyba ze to jakieś lotnisko ala ułęż?? choć nawet i to jednak ni jak sie ma do toru...

aha oba obiekty widziałem tylko na YT :rotfl:

M - Czw 16 Gru, 2010

To jest chyba mało dostępny z tego co pamiętam i nie jest jakąś rewelacją?
Tak rozumiem z korespondencji ostatniej forumowej

M napisał/a:
To jest chyba mało dostępny z tego co pamiętam i nie jest jakąś rewelacją?
Tak rozumiem z korespondencji ostatniej forumowej

co do dostępności to jak wyżej, tor jest bez problemu dostępny, tyle ze tylko i wyłącznie w czasie tygodnia... ale bądźmy szczerzy wzięcie raz w roku jednego poniedziałku wolnego nie powinno być problemem jak ktoś jest zaangażowany. co do kasy to tak jak pisałem, 200zł od fury bez znaczenia ile samochodów, musi byc tylko jakies minimum.

CO do tego czy to rewelacja czy nie, to ja tam nie jeździłem, wiem tyle co słyszałem... ale jest tam i kawałek duzeeego toru + mała kartingówka. Sama kartingówka pewnie szału nie robi, ale w połączeniu z odcinkiem przez las na pewno byłoby ciekawiej niz np na Radomiu, bo jednak prędkości będą troszkę większe... szerokość drogi do wykorzystania również.

Jacek - Czw 16 Gru, 2010

M napisał/a:
masłów

swój też ósóń :wall:

M - Czw 16 Gru, 2010

Janku ja wiem jakie są realia i wiem że w tygodniu nie uda mi się uzbierać ludzi, nawet się nie oszukuję że będzie inaczej.
Na lotnisku mamy ten plus że ustawiamy próbę taką jak chcemy i będzie ona całkiem długa - szacuję na ok 3 kilometry. Standardowo wziąłbym tylko Ułęż ale chodzi mi o ludzi z południa - żeby można było razem poupalać - stąd taka propozycja. Potem oczywiście integracja :)

kubas - Czw 16 Gru, 2010

M napisał/a:
Napisałem do rallylandu ale powiem szczerze lokalizacja troche z dupy jest
Mimo że obiekt zacny.

Bo się zapienię jak jeszcze jeden taki komentarz walniesz apropo obiektów do których masz daleko a ja mam blisko.

kubas napisał/a:
Bo się zapienię jak jeszcze jeden taki komentarz walniesz apropo obiektów do których masz daleko a ja mam blisko.

ale oprócz Ciebie nikt tam nie ma blisko... ani Wawa... ani tym bardziej Śląsk i Kraków, a to sa jednak 3 lokalizacje w których jest nas najwięcej.

kubas - Czw 16 Gru, 2010

Janusz napisał/a:
kubas napisał/a:

ale oprócz Ciebie nikt tam nie ma blisko... ani Wawa... ani tym bardziej Śląsk i Kraków, a to sa jednak 3 lokalizacje w których jest nas najwięcej.

:ban:
:wall:

Bart - Czw 16 Gru, 2010

kubas, masz jakiś problem?!

masz coś do mojego zioma Janużka?!

Napisał Ci jak się sprawy mają i tyle.

:]

kubas - Czw 16 Gru, 2010

Bart napisał/a:
kubas, masz jakiś problem?!

masz coś do mojego zioma Janużka?!

Napisał Ci jak się sprawy mają i tyle.