GeKo - Czw 16 Gru, 2010 czemu? Chyba jedyny projekt który ruszyl po zamknięciu RPP206 i jako tako sie sprawdził przy względnie małym budżecie.106 - Czw 16 Gru, 2010 tam chyba jeszcze byly nagrody za poszczegolne rajdy...
dla mnie taki puchar + te nagrody to super sprawa...
alternatywnie...
niech przem pochwali sie co dostal z PZMu jako zwyciezca N2 w RPP....
.... pewnie nic Mick - Czw 16 Gru, 2010 Z Clio Cup wg mnie super sprawa te nagrody na koniec sezonu.
Teraz taki Płonka może sobie pomyśleć, o budowie za 9 K Euro Twingo do Cup-u
Do tego były też nagrody za 1,2 i 3 miejsce w każdym rajdzie, były to co prawda bony do wykorzystania w 2Brally ale zawsze coś lepszego od niczego.
Przemek od PZMotu dostał figę...
... z makiem...Jacek - Czw 16 Gru, 2010 Pany..
wiadomo że 10-15 tysi piechotą nie chodzi ale:
w porównaniu z pierwszym miejscem to jakieś kieszonkowe...sami wiecie co za tą 10 w sezonie mozna zrobić...
poza tym super sprawa, puchar, inicjatywa, jak najbardziej jestem za!!!!!Przem_106 - Czw 16 Gru, 2010
106 napisał/a:
tam chyba jeszcze byly nagrody za poszczegolne rajdy...
dla mnie taki puchar + te nagrody to super sprawa...
alternatywnie...
niech przem pochwali sie co dostal z PZMu jako zwyciezca N2 w RPP....
.... pewnie nic
Nic dodac nic ując. Myslimy 106 tak samo Bad-i - Czw 16 Gru, 2010 a ja tam czekam na Twingo R2 Jacek - Czw 16 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
a ja tam czekam na Twingo R2
to ja wchodzę w twoje 106 jak w masło Jaco - Czw 16 Gru, 2010
Mick napisał/a:
Z Clio Cup wg mnie super sprawa te nagrody na koniec sezonu.
Teraz taki Płonka może sobie pomyśleć, o budowie za 9 K Euro Twingo do Cup-u
Do tego były też nagrody za 1,2 i 3 miejsce w każdym rajdzie, były to co prawda bony do wykorzystania w 2Brally ale zawsze coś lepszego od niczego.
Przemek od PZMotu dostał figę...
... z makiem...
+1
Jacek Płonka z nagród za poszczególne rajdy to sobie całkiem fajną roczną pensję uzbierał..qbus - Czw 16 Gru, 2010 Tylko automatycznie chlopaki placili wieksze wpisowe, nagrody sie z niczego nie wziely w c2 challenge wpisowe nie jest zmniejszone a tez sporo mozna dozbierac do budzetu.
Chociaz po przeczytaniu wypowiedzi Przema coraz bardziej sklaniam sie w kierunku Clio Cup, chyba naprawde musialo byc na bogato.Przem_106 - Czw 16 Gru, 2010
qbus napisał/a:
Tylko automatycznie chlopaki placili wieksze wpisowe, nagrody sie z niczego nie wziely w c2 challenge wpisowe nie jest zmniejszone a tez sporo mozna dozbierac do budzetu.
Zgadza się tylko auto zwyciezcy C2 Trophy jest wystawione do sprzedania za 62000 EU, a auto zwyciezcy C CUP za 35000zł a nagrody na koniec były bardzo podobne.
Clio Cup wydaje się w zasięgu większosci kierowcow i wydaje mi się, ze bedzie spore zainteresowanie tym pucharem w 2011r, a ma byc jeszcze Puchar Twingo.Tomcat - Czw 16 Gru, 2010 Dobrze, że w ogóle cokolwiek zaczyna się dziać w tym sporcie i jest zainteresowanie sponsorów, pozytywne wypowiedzi, bo to daje nadzieje na poprawę zainteresowania sponsoringiem w ogóle, dla szerszego grona, a nie zawsze tylko ta odpowiedź którą każdy "rajdowiec" słyszał już wiele razy: "Panie, mnie się to nie opłaca, ja nic z tego nie będę miał"...
Swoją drogą ciekawe co dostanę za SMT Rózgę może...Marek23 - Czw 16 Gru, 2010
Przem_106 napisał/a:
a ma byc jeszcze Puchar Twingo.
Ale puchar twingo będzie drozszy chyba? W sensie kosztów samochodu...qbus - Pią 17 Gru, 2010 O tyle o ile drozszy jest zakup modelu bazowego. Puchar ma byc oparty o wersje R1 czyli praktycznie seryjny egzemplarz ktory bedzie mial ok. 130 Km, krotkie przelozenie glowne i wazyl ok 1000 kg.Bad-i - Pią 17 Gru, 2010
qbus napisał/a:
O tyle o ile drozszy jest zakup modelu bazowego. Puchar ma byc oparty o wersje R1 czyli praktycznie seryjny egzemplarz ktory bedzie mial ok. 130 Km, krotkie przelozenie glowne i wazyl ok 1000 kg.
Ciekawe czy R1 bedzie tez baza do budowy R2. Np kupujemy sobie R1 troche jezdzimy i bez problemu dorzucamy kit do R2 i po sprawie. (z drugiej strony kit do R2 to sobie zayebali chyba z kosmosu patrzac na cene)CHRZANEK - Pią 17 Gru, 2010 Oby jak najwięcej pucharów w polskich rajdach.