Pisanie że "regulamin jest zły - bo tak" wg mnie jest właśnie przejawem wypowiedzi która nic w sobie nie zawiera.
Chrzanek wlasnie zlamal punkt 6,podpunkt b. Uwaza,ze moja wypowiedz nic nie zawiera.
Jego post bedzie prowadzil do konfliktu, wiec prosze o usuniecie jego wypowiedzi, wedlug zasad regulaminu.M - Czw 10 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Pisanie że "regulamin jest zły - bo tak" wg mnie jest właśnie przejawem wypowiedzi która nic w sobie nie zawiera.
Chrzanek wlasnie zlamal punkt 6,podpunkt b. Uwaza,ze moja wypowiedz nic nie zawiera.
Jego post bedzie prowadzil do konfliktu, wiec prosze o usuniecie jego wypowiedzi, wedlug zasad regulaminu.
b. zawierające prowokacyjne treści, mogące prowadzić do konfliktów,
jak to prowokacyjna treść?GeKo - Czw 10 Gru, 2009 Marek odpuść Saxorula powiedział do czego jest potrzebny regulamin, i tyle.Marek23 - Czw 10 Gru, 2009
Cytat:
b. zawierające prowokacyjne treści, mogące prowadzić do konfliktów,
jak to prowokacyjna treść?
Mnie prowokuje Dobra juz sobie ide, dobrze,ze jestem zielony, bo inaczej musialbym sie teraz wyrzygac.M - Czw 10 Gru, 2009 Marku, musisz upuscic cisnienie gdzies,
albo zalac forme albo poupalac.
Marek23 - Czw 10 Gru, 2009
eM napisał/a:
zalac forme
Nie sadz innych swoja miarka...leon - Czw 10 Gru, 2009 a mi się ten regulamin podoba, kiedyś się zastanawiałem czemu skoro jest podział użytkowników poprzez barwy nicków to czemu nie ma jakiegoś regulaminu ustalającego co i komu, jak i kiedy wolno, a za co można dostać przysłowiowa "latare w dach"
regulamin się pojawił i ja widzę celowość tego działania ... a że i tak wszyscy dalej żyjemy i piszemy w ten sam sposób to po co się irytować i gryźć ?
KonradMK - Czw 10 Gru, 2009 bo tak k-mart - Czw 10 Gru, 2009 regulamin jest huy, bo tak.
Ten regulamin powstal po to, bo od jakiegos czasu na forum bylo nudno i nie bylo sie o co sprzeczac. W zwiazku z tym jestem wdzieczny i zapraszam tworcow do mojego tematu po odbior "pomogl".
pozdrawiam,
"Hothatch.org sp z.o.o."
p.s. kiedy planowane wejscie na rynek?Janusz - Czw 10 Gru, 2009
Cytat:
p.s. kiedy planowane wejscie na rynek?
jeśli już to na giełdę k-mart - Czw 10 Gru, 2009 no niech bedzie, "wejscie na targ"Jacek - Czw 10 Gru, 2009
-Pani Bożenko, poproszę dwa świeze hothacze.M - Czw 10 Gru, 2009 kej a kiedy zaczniesz wygrywać ze specem w szachy?k-mart - Czw 10 Gru, 2009 jak przestaniesz latac do platy