To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - GTI vs reszta Świata

Gaydek - Śro 04 Lis, 2009

PiTT napisał/a:
na 100% było

OK :)

ade napisał/a:
a ogolnie fest szybkie sa te 2.0 tfsi, wypasiony silnik, jestem sklonnny stwierdzic, ze najlepsze 2,0 turbo, poza evoX

;D

Michał - Śro 04 Lis, 2009

Cytat:
ja sobie teraz wymieniłem zapobiegawczo

ty jesteś super chłopak i super wszystko robisz, tak zapobiegawczo

Kamilbike - Śro 04 Lis, 2009

PiTT a to dotyczku kazdego 2.0 TFSI ? Bo nie wiem czy mam pocieszac ojca czy jeszcze nie :P Patrzac jak latalo stare S3 to nowe raczej tez bedzie tracilo moc w wyzszych predkosciach predkosciach. Jak jechalem starsza Ska to do 120-130 nawet nawet pozniej robilo sie zdecydowanie wolniej i mysle ze oska z taka sama moca jechala byc sporo szybciej
PiTT - Śro 04 Lis, 2009

Kamilbike napisał/a:
PiTT a to dotyczku kazdego 2.0 TFSI ? Bo nie wiem czy mam pocieszac ojca czy jeszcze nie :P Patrzac jak latalo stare S3 to nowe raczej tez bedzie tracilo moc w wyzszych predkosciach predkosciach. Jak jechalem starsza Ska to do 120-130 nawet nawet pozniej robilo sie zdecydowanie wolniej i mysle ze oska z taka sama moca jechala byc sporo szybciej

obawiam się że w każdym, nie tylko w VW ale i Audi i Seacie, ten sam silnik jakby nie było
podobno w 2007 albo 2008 poprawili to, ale wcześniej to na bank jest to jebnięte
http://leonclub.pl/forum/...fe5327a9863dc33
poczytaj, co ciekawsze w ASO nie mają o tym pojęcia, pytałem w Vivie i Rowińskim, robili wielkie oczy, nawet jak im biuletyn vw wydrukowałem o tej usterce
ja wymieniłem przy okazji ten popychacz jak byłem w Compsporcie
lepiej to wymienić jak nie było nigdy ruszane bo z tego co wiem to po 40tyś może być już mocno wytarty

k-mart - Śro 04 Lis, 2009

tak mi sie obilo o uszy, ze te nowe s3 bardzo ladnie trzymaja serie i czasem cos w gratisie jest.
ale juz nie pamietam kto to opowiadal

ade - Śro 04 Lis, 2009

k-mart napisał/a:
tak mi sie obilo o uszy, ze te nowe s3 bardzo ladnie trzymaja serie i czasem cos w gratisie jest.
ale juz nie pamietam kto to opowiadal

trafiaja sie serie po 280km

martin.h - Śro 04 Lis, 2009

Czy te nowe s3 są na kłówce? ;D
ade - Śro 04 Lis, 2009

martin.h napisał/a:
Czy te nowe s3 są na kłówce? ;D

na klowce sekwencyjnej :jupi: i maja magiczna technologie, niewiem czy moge mowic, ale nazywa sie haldex

k-mart - Śro 04 Lis, 2009

wlasnie, nie to co ten szajs zwany blokowanym dyfrem :jupi: