a ogolnie fest szybkie sa te 2.0 tfsi, wypasiony silnik, jestem sklonnny stwierdzic, ze najlepsze 2,0 turbo, poza evoX
Michał - Śro 04 Lis, 2009
Cytat:
ja sobie teraz wymieniłem zapobiegawczo
ty jesteś super chłopak i super wszystko robisz, tak zapobiegawczoKamilbike - Śro 04 Lis, 2009 PiTT a to dotyczku kazdego 2.0 TFSI ? Bo nie wiem czy mam pocieszac ojca czy jeszcze nie Patrzac jak latalo stare S3 to nowe raczej tez bedzie tracilo moc w wyzszych predkosciach predkosciach. Jak jechalem starsza Ska to do 120-130 nawet nawet pozniej robilo sie zdecydowanie wolniej i mysle ze oska z taka sama moca jechala byc sporo szybciejPiTT - Śro 04 Lis, 2009
Kamilbike napisał/a:
PiTT a to dotyczku kazdego 2.0 TFSI ? Bo nie wiem czy mam pocieszac ojca czy jeszcze nie Patrzac jak latalo stare S3 to nowe raczej tez bedzie tracilo moc w wyzszych predkosciach predkosciach. Jak jechalem starsza Ska to do 120-130 nawet nawet pozniej robilo sie zdecydowanie wolniej i mysle ze oska z taka sama moca jechala byc sporo szybciej
obawiam się że w każdym, nie tylko w VW ale i Audi i Seacie, ten sam silnik jakby nie było
podobno w 2007 albo 2008 poprawili to, ale wcześniej to na bank jest to jebnięte
http://leonclub.pl/forum/...fe5327a9863dc33
poczytaj, co ciekawsze w ASO nie mają o tym pojęcia, pytałem w Vivie i Rowińskim, robili wielkie oczy, nawet jak im biuletyn vw wydrukowałem o tej usterce
ja wymieniłem przy okazji ten popychacz jak byłem w Compsporcie
lepiej to wymienić jak nie było nigdy ruszane bo z tego co wiem to po 40tyś może być już mocno wytartyk-mart - Śro 04 Lis, 2009 tak mi sie obilo o uszy, ze te nowe s3 bardzo ladnie trzymaja serie i czasem cos w gratisie jest.
ale juz nie pamietam kto to opowiadalade - Śro 04 Lis, 2009
k-mart napisał/a:
tak mi sie obilo o uszy, ze te nowe s3 bardzo ladnie trzymaja serie i czasem cos w gratisie jest.
ale juz nie pamietam kto to opowiadal
trafiaja sie serie po 280kmmartin.h - Śro 04 Lis, 2009 Czy te nowe s3 są na kłówce? ade - Śro 04 Lis, 2009
martin.h napisał/a:
Czy te nowe s3 są na kłówce?
na klowce sekwencyjnej i maja magiczna technologie, niewiem czy moge mowic, ale nazywa sie haldexk-mart - Śro 04 Lis, 2009 wlasnie, nie to co ten szajs zwany blokowanym dyfrem