strick - Wto 26 Maj, 2009 Dzon my razem musimy czesciej gdzies chodzic, gdzie nie podeszliśmy, tam sie cos działo Młody Papież - Śro 27 Maj, 2009 Bart - Śro 27 Maj, 2009 wyniki:
http://classicauto.pl/imp...yniki_Tychy.xls
Miniak tez calkiem przyzwoicie, jak na problemy, gratulacje chlopaki!mi - Śro 27 Maj, 2009
pcs napisał/a:
no musze przyznac ze Zbyszek z zakopca calkiem seryjnym 340 2.0 115km, kupionym za 3tys pojechal sporko mocniejszych fureksow.
a kupa! W pierwszym (chyba) przejeździe wykręcili fenomenalny czas - 2:10 (wobec naszego 2:3x), bo coś TAGi popieprzyły z pomiarem. Zgłosili to, ale i tak w łącznej im wliczyli ten czas, co pozwoliło im wirtualnie urwać ze 30 sekund Jacek - Śro 27 Maj, 2009
mi napisał/a:
pcs napisał/a:
no musze przyznac ze Zbyszek z zakopca calkiem seryjnym 340 2.0 115km, kupionym za 3tys pojechal sporko mocniejszych fureksow.
a kupa! W pierwszym (chyba) przejeździe wykręcili fenomenalny czas - 2:10 (wobec naszego 2:3x), bo coś TAGi popieprzyły z pomiarem. Zgłosili to, ale i tak w łącznej im wliczyli ten czas, co pozwoliło im wirtualnie urwać ze 30 sekund
więc tym sposobem są przed nami.
w takim przypadku pomyłka na kożyść zawodnika się liczy, ale ogólnie to dawał radę!mi - Śro 27 Maj, 2009 nie dość, że ogarniał, to jeszcze całkiem przystojny był, yeah!Maciusiowy - Śro 27 Maj, 2009
mi napisał/a:
kupa! W pierwszym (chyba) przejeździe wykręcili fenomenalny czas - 2:10 (wobec naszego 2:3x), bo coś TAGi popieprzyły z pomiarem. Zgłosili to, ale i tak w łącznej im wliczyli ten czas, co pozwoliło im wirtualnie urwać ze 30 sekund
pomiar czasu, to w ogóle historia - urodził się nawet pomysł, żeby podczas waszego przejazdu przesunąć czujkę (nie czajkę) na mecie o kilkanaście metrów do przodu
To też pozwoliłoby urwać kilka sekund...Maciusiowy - Pią 29 Maj, 2009 http://moto.onet.pl/50690...my.html?node=32fydi - Pią 29 Maj, 2009 GeKo - Pią 29 Maj, 2009 Oooo żesz w Mordę jaki Jaca jest wysportowany Że też Mi go nie zaskoczył wtedy mi - Pią 29 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Że też Mi go nie zaskoczył wtedy
no jak? No powiedz mi - jak?! Ja akurat w cierpieniu odkręcałem koło czy podlewarowywałem mini. Anonymous - Pią 29 Maj, 2009 wow jaki zwis. szacunek.GeKo - Pią 29 Maj, 2009
mi napisał/a:
no jak? No powiedz mi - jak?!
A tak....
Było chodzić na WF a nie zwolnienia przynosić Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 jaacek jakiś ty wysportowany