GeKo - Nie 29 Mar, 2009 dlatego 1 dłuższ± spróbuj dać tak do 60-70 je¶li znajdziesz. szperę masz?rasta - Nie 29 Mar, 2009 Mam Quaife Ale co z tego, jak jest tak jak teraz to i tak niele kołami jak w¶ciekłe...
Operator Stf. EVO niby seryjne ale BOV, zmieniony wydech, zegary i ogień z rur, więc raczej daleko mu było do seri. Szli¶my równo Szczepanek - Nie 29 Mar, 2009 rasta, no i zajebi¶cie. Foka daje rade bardzo
widzę, że sporo sie dzisiaj działo na C. Stf - Nie 29 Mar, 2009 ...polecieli na jaki¶ dziwny nie znany mi znak - dlatego zaspałem. w drugim starcie musiałem im blindować...Kamilbike - Nie 29 Mar, 2009 szkoda ze nie krecone ze srodka Mi dzis najprawdopodobniej poducha pod skrzynia biegow kaput dzik - Nie 29 Mar, 2009 Fakt, na 90% poducha, ale musze przyznac ze na 1.5 bara punciak zbiera sie masakrycznie.Kamilbike - Nie 29 Mar, 2009 Tylkotez dziwne dlaczego przy rondzie w legionowie tak dziwnie sie zebral, przyspieszal duuuzo wolniej niz w tym starcie wczesniej. Zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem wina tego ze moze lapac cieple powietrze, bo na turbo nie ma rurki ktora by odchodzila kawalek od ciepla, tylko zasysa to cieple ktore jest przy silniku i kolektorze wydechowym MoRToN - Pon 30 Mar, 2009 jo poszukaj jakiego¶ poli na miejsce starej.dzik - Pon 30 Mar, 2009 Nowe info, nie poducha. Sruba od lapy sie zgubila Kamilbike - Pon 30 Mar, 2009 A dokladniej to pynkła se. Najlepsze jest to ze pekla bardziej w srodku lapy i zeby ja wyjac trzeba wykretakiem atakowac. Marceli jutro ma ogarniac Jeszcze tlumik koncowy sobie spadl z widelek Dziku wiecej z Toba nie jezdze, jestes pechowy
Nastepnym razem jezdzi od legionowa w strone centrum, a w druga strone sie turlamy fydi - Pon 30 Mar, 2009 to normalka. ja już mam trzeci± ¶rubę Kamilbike - Pon 30 Mar, 2009 Chyba w wolnej chwili wybiore sie do asmetu i kupie jakas o twradosci 12.8 bo tam z tego co pamietam byla 8.8Anonymous - ¦ro 01 Kwi, 2009 kamil zmocz główke
ja cie nie wypuszcze z 08PSS dopóki nie wyeliminujemy rzeczy które ci pokazałem w aucie .... i zapomnij stary o jakim¶ ¶ciganiu się tym autem .... sorry jest niebezpieczne!!!Kamilbike - ¦ro 01 Kwi, 2009 Marcus, to jak ja zrobie wydech jak Ty mnie nie wypuscisz?:>
PSs: sruba ktora posiadam w domu ma zly gwint ( nie to ze jest zly na caly swiat ), nie wiem czy w tej poduszce nie jest gwint drobnozwojowy przypadkiem.