To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Mors vs Ponton

GeKo - Nie 29 Mar, 2009

dlatego 1 dłuższ± spróbuj dać tak do 60-70 je¶li znajdziesz. szperę masz?
rasta - Nie 29 Mar, 2009

Mam Quaife :) Ale co z tego, jak jest tak jak teraz to i tak niele kołami jak w¶ciekłe...

Pojedynek z EVO - http://www.youtube.com/watch?v=Ej6_JnT9SS0

Operator Stf. EVO niby seryjne ale BOV, zmieniony wydech, zegary i ogień z rur, więc raczej daleko mu było do seri. Szli¶my równo :)

Szczepanek - Nie 29 Mar, 2009

rasta, no i zajebi¶cie. Foka daje rade bardzo :jupi:
widzę, że sporo sie dzisiaj działo na C. :]

Stf - Nie 29 Mar, 2009

...polecieli na jaki¶ dziwny nie znany mi znak - dlatego zaspałem. w drugim starcie musiałem im blindować...
Kamilbike - Nie 29 Mar, 2009

szkoda ze nie krecone ze srodka ;) Mi dzis najprawdopodobniej poducha pod skrzynia biegow kaput :/
dzik - Nie 29 Mar, 2009

Fakt, na 90% poducha, ale musze przyznac ze na 1.5 bara punciak zbiera sie masakrycznie.
Kamilbike - Nie 29 Mar, 2009

Tylkotez dziwne dlaczego przy rondzie w legionowie tak dziwnie sie zebral, przyspieszal duuuzo wolniej niz w tym starcie wczesniej. Zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem wina tego ze moze lapac cieple powietrze, bo na turbo nie ma rurki ktora by odchodzila kawalek od ciepla, tylko zasysa to cieple ktore jest przy silniku i kolektorze wydechowym :/
MoRToN - Pon 30 Mar, 2009

jo poszukaj jakiego¶ poli na miejsce starej.
dzik - Pon 30 Mar, 2009

Nowe info, nie poducha. Sruba od lapy sie zgubila ;)
Kamilbike - Pon 30 Mar, 2009

A dokladniej to pynkła se. Najlepsze jest to ze pekla bardziej w srodku lapy i zeby ja wyjac trzeba wykretakiem atakowac. Marceli jutro ma ogarniac :) Jeszcze tlumik koncowy sobie spadl z widelek ;D Dziku wiecej z Toba nie jezdze, jestes pechowy :rotfl:
Nastepnym razem jezdzi od legionowa w strone centrum, a w druga strone sie turlamy :]

fydi - Pon 30 Mar, 2009

to normalka. ja już mam trzeci± ¶rubę :)
Kamilbike - Pon 30 Mar, 2009

Chyba w wolnej chwili wybiore sie do asmetu i kupie jakas o twradosci 12.8 bo tam z tego co pamietam byla 8.8
Anonymous - ¦ro 01 Kwi, 2009

kamil zmocz główke ;)

ja cie nie wypuszcze z 08PSS dopóki nie wyeliminujemy rzeczy które ci pokazałem w aucie .... i zapomnij stary o jakim¶ ¶ciganiu się tym autem .... sorry jest niebezpieczne!!!

Kamilbike - ¦ro 01 Kwi, 2009

Marcus, to jak ja zrobie wydech jak Ty mnie nie wypuscisz?:>

PSs: sruba ktora posiadam w domu ma zly gwint ( nie to ze jest zly na caly swiat :] ), nie wiem czy w tej poduszce nie jest gwint drobnozwojowy przypadkiem.