To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - ALT

Michał - Wto 24 Mar, 2009

Cytat:
łącznie z tekstami "nie pałętaj sie tym gównem po torze bo przejazd blokujesz" .

szczerze, nie wierze ...

Cytat:
Nie Michałku ciesze się ze jest alt, naprawde. Ale wole byc w towarzystwie hh.org na bilgoraju lub lublę.

no to to nie ulega wątpliwości. ale jakbym miał saxo i hajs to na bank na alcie bym sie znalazł ...

206 Gti - Wto 24 Mar, 2009

.
M - Wto 24 Mar, 2009

Pudelek.org :rotfl:
W sumie masz racje ale jest chociaz o czym pogadac z rana przy kawie

rabarbar napisał/a:
ale nie wiem czy kiedys sie tam wybiore,wlasnie ze względu na to bananowe towarzystwo,slyszalem kilka opowiesci o tej imprezie ,miedzy innymi od kolesia ktory przyjechal Saxo lub Pedziem S16(nie pamietam ,w kazdym razie jakims HH),koledzy bananowcy pojechali po nim grubo ,łącznie z tekstami "nie pałętaj sie tym gównem po torze bo przejazd blokujesz

eM napisał/a:
tylko jest bardziej bananowe, bo widze ze czasy są tej "samej klasy".

Może zamiast pitolić na forum - warto byłoby po prostu pojechać, zamiast bazować na zdięciach - oceniać ludzi po wyglądzie i bazować na opowieściach z za siedmiu gór i lasów ?

Poziom takich wypowiedzi jest delikatnie mówiąc dyskusyjny - siedzi paru gości na forum, imprezy na oczy nie widzieli, a już oceniają - JUZ SIE NIE PODOBA. Już czasy bananowe ergo kiepskie - (zrobiłeś lepszy?). Już towarzystko bananowe, już tamo i owamto i już sie kolega znalał co go nikt na oczy nie widział, nie wiadomo czy był tam samochodem i jakim (saxo lub 206) co go obrazili ---- już jest zle. Typowo polskie podejście - kompleksy.

Panowie....

Anonymous - Wto 24 Mar, 2009

Czy ktos sugeruje ze kłamie???
Kolesia spotkalem na miescie,poganialismy sie troche(wtedy byl BMW 330D),pozniej kilku minutowa bajera na stacji,opowiedzial historie,nie mam powodu by mu nie wierzyc
na poznanskich superoesach tez sie spotkalem z opiniami ze ALT to imprezka ze "specyficzna atmosferą"
przekazuje co slyszalem
dziekuje

rabarbar napisał/a:
Czy ktos sugeruje ze kłamie???

A jesteś 100 % pewny, że tak było ?? Dasz sobie rękę uciać ?

rabarbar napisał/a:
pozniej kilku minutowa bajera na stacji

Na czym polega ten proces? Czy informacja o ALT była w ramach powyższego?

M - Wto 24 Mar, 2009

Ja Ci wierze Rabarbar,
Adam, odkręć kurek i spuść ciśnenie :)

Michał - Wto 24 Mar, 2009

spokojnie
kazdy wyraził swoje zdanie
andrzeju ... :)

M - Wto 24 Mar, 2009

... przybywaj...
Jakarti - Wto 24 Mar, 2009

czyn swoja powinnosc :D
pP - Wto 24 Mar, 2009

206 Gti, ziommm luuuuuuuzik,
poza tym Polska to wolny kraj!!każdy może mówić to co chce, masz inne zdanie o ALT - napisz to, ale bez ataków na innych bo w tym momencie pada proste pytanie? byłeś tam?

anjas - Wto 24 Mar, 2009

No i doigraliście się ;)

ZAMYKAM!

pP napisał/a:
pada proste pytanie? byłeś tam?

Nie, dlatego się nie wypowiadam na ten temat negatywnie. Idea mi sie podoba. Nie byłem tam, z jednego prostego powodu. Ścigałem sie po torze poznan na gokartach - jest to szybki tor.

Mogłbym tam pojechać jak miałbym Gwint + 888 - inaczej moim zdaniem jest to ryzykowne.

anjas - Wto 24 Mar, 2009

Uprzejmie proszę o niepisanie w zamkniętym temacie ;)

eM napisał/a:
Ja Ci wierze Rabarbar,

A ja nie. Nie sądze, żeby nawet najwiekszy banan na dzieńdobry,bez powodu był taki nieprzyjemny.