strick - Śro 22 Kwi, 2009 Byłes wtedy zapatrzony w Anjasa to nie wiesz nox - Śro 22 Kwi, 2009 No wiesz ładny z niego chłopak to się wpatrywałem GeKo - Śro 22 Kwi, 2009 nox siedziałeś tyłem, podobnie jak ja więc nie wyczaiłeś sytuacji, Strick mi dał tajny znak że 3 łebków w tym 2 o śniadej cerze i rozbieganych oczach wnikliwie się przygląda mojemu telefonowi, obchodząc nasz stolik. Dlatego telfonik w łapę i wcisnąłem do kieszeni.anjas - Śro 22 Kwi, 2009 Panowie... jestem wzruszony...
Naprawdę wielkie dzięki za tego mini spota. Czuje sie zobowiązany, powaga
Szczegolne dzieki dla Stricka i jego taksowki, ktora dzis rzeczywiscie spelnila swoją rolę wożąc moje dupsko po Katowicach
Południowa frakcja HH żondzi!strick - Śro 22 Kwi, 2009 Czyli juz wiesz, dlaczego mam takie auto, by wozic Wielkiego Anjasa Anonymous - Śro 22 Kwi, 2009 GeKo , anjas miło było poznać M - Śro 22 Kwi, 2009 Ja z Andrzejem umawiam sie na lancz od 2006roku... moze tez kiedys mnie zaszczyci swoja osobą nox - Śro 22 Kwi, 2009 eM przyjedz do Katowic anjas - Śro 22 Kwi, 2009
eM napisał/a:
Ja z Andrzejem umawiam sie na lancz od 2006roku... moze tez kiedys mnie zaszczyci swoja osobą
Macius, no tak to jest, że w Warszawie trudniej znaleźć tą godzinkę...
Ale może początek przyszłego tygodnia?M - Czw 23 Kwi, 2009 Sure z przyjemnoscia