Niby gowno, wsiurstwo i kazdy sie niby smieje, ale tak naprawde wszyscy zachwyceni.. no i zobaczcie nawet u nas na forum.
Disco na polu sprawia, że sam przed sobą wstydzę się na to patrzeć...
Zenek Martyniuk mi się podobał - kocha to co robi i robi to co kocha i niech tak zostanie pośmiejmy się teraz z jakiegoś czarnego gangstera z pięćdziesięcioma ochroniarzami i 39'oma postrzałami w pałe i jednym w oko. Jak tu można się pośmiać z muzyki (która i tak leci na wszystkich weselach) tak tam można pośmiać się z tego jak mocno są rozwinięci luźne chłopaki
KonradMK - Śro 22 Kwi, 2009 A propos Zenka, poznałem gościa osobiście w zeszłym roku i fakt, disco polo, żenada oczywiście, ale on tym żyje, na tym zarabia i jest strasznie pozytywnym facetem, nie gwiazdorzy i jest bardzo miły.M - Śro 22 Kwi, 2009 Fajnie ze go znasz...KonradMK - Śro 22 Kwi, 2009 potwierdzam tylko to co napisała reszta. zazdrościsz CHRZANEK - Śro 22 Kwi, 2009 Powiem Wam tak:
Byłem ciekawy tego programu (mówię absolutnie serio), spodziewałem się szyderstwa ze strony Wojewódzkiego, ale tak naprawde nie dał swojemu gosciowi dojść do głosu.
Nie pierwszy raz zreszta.
Naszło mnie takie spostrzeżenie że prostemu chłopakowi spod Białegostoku mozna wybaczyć mało wyszukane wypowiedzi i to że utożsamia się z muzyka niskich lotów, ale zachowanie prowadzącego który ma się za wielką gwiazde telewizji zrobilo na mnie mizerne wrażenie.
Żona Pana Nowickiego, chciała być bardzo "cool" a wyszło jak wyszło.GeKo - Śro 22 Kwi, 2009 Nie oglądałem akurat tego odcinka, ale już nie raz zauważyłem że jeśli wojewódzki nie potrafi kogoś rozjechać inteligencją i ciętą ripostą to po prostu zagaduje takiego delikwenta na śmierć nie dając mu dojść do głosu lub jest chamski na całego.pP - Śro 22 Kwi, 2009 a ja to widzę tak, Zenek złał wojewódzkiego - powiedział na antenie TVN, że nagrał kolejną płytę i tym samym marketing zrobił - sprzedaż osiągnie znowu milion i kasa do jego kieszeni.. dlatego właśnie leje na jakiegoś tam wojewódzkiego! M - Śro 22 Kwi, 2009 bo wojewódzki to obszczymur bez szkołyAnonymous - Śro 22 Kwi, 2009 wojewodzki nie ejst glupi ale powoli zaczyna odplywac chyba. coraz ciezej uwierzyc ze jest inteligentnyKonradMK - Czw 23 Kwi, 2009 niestety jego też miałem okazję poznać na Fryderykach i strasznie gwiazdorzy, kasiorka uderzyła do głowy ale w sumie mu się nie dziwię, koleś dobrze się sprzedał.M - Czw 23 Kwi, 2009 Kondziu a ruchałes dode? KonradMK - Czw 23 Kwi, 2009
JESZCZE NIE!
nox - Czw 23 Kwi, 2009 Mam kolege który zna pewną dziewczynę która kiedyś miała stłuczkę z Matką Chrzestną mężczyzny który otarł się o Kubę no i ponoć bardzo sympatyczny człowiek.
Panowie ale macie chyba tą świadomość że ludzie w świecie "mediów" udają kogoś aby właśnie lepiej sprzedawać samego siebie bo takie stawia wymagania rynek.
A świat rzeczywisty to czasami zupełnie co innego . Oczywiście to nie jest reguła bo i bywają ludzie z seriali w 99 planowej roli i emanuje od nich gwiazdorstwo takie że głowa mała . KonradMK - Czw 23 Kwi, 2009
nox napisał/a:
Mam kolege który zna pewną dziewczynę która kiedyś miała stłuczkę z Matką Chrzestną mężczyzny który otarł się o Kubę no i ponoć bardzo sympatyczny człowiek.
no widzisz a ja z nim rozmawiałem osobiście i sypał głupimi żartaminox - Czw 23 Kwi, 2009 Końdziu no offence .
Ale rozmawiałeś z nim pół godziny czy znasz go od paru lat żeby moc wydawać o nim opinie jaki jest z niego człowiek ??