To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - komu dziś nie odpalił furak?

anjas - Śro 07 Sty, 2009

Loko napisał/a:
bo na alei pokoju jest - 11

o kur.wa, jak w pokoju jest -11 to ile musi być na zewnątrz...

qbus - Śro 07 Sty, 2009

wlasnie wrocilem sie do domu... o 7:30 bylo -18... francuska mysl technologiczna przy takich mrozie zawiodla... aku dobry zakrecil pare razy auto zapala i odrazu gasnie...
Młody Papież - Śro 07 Sty, 2009

...nie ma tego złego... zrób sobie dziś wolne ;D
Anonymous - Śro 07 Sty, 2009

co moze wplynac na zachowanie na koleinach?

wczoraj zmienilem na zimowki i jest bardzo duza roznica - auto wyraznie bardziej lata niz na letnich.

Czy to moze byc kwestia malutkiego dystansu z przodu do hebli czy geometrii czy cisnienia opon/profilu (szerokosc obu 205)? dziwne.

Bad-i - Śro 07 Sty, 2009

przepalałem puga w Niedziele, niestety wczoraj wieczorem nie odpalił :( - chyba aku do wymiany bo z kabli pyknał z pierwszego
Janusz - Śro 07 Sty, 2009

u mnie -13... akumlatory chyab juz słaby bo kreci ale przy odpalaniu mam szpanerski pzrejazd wskazników do konca skali :jupi: odpalił od szczała...:) po odpaleniu sie troszke przykrztusił.... i wrocił na obroty..:)
Anonymous - Śro 07 Sty, 2009

ile najdłużej jeździliście na jednym nowym akumulatorze?
generalnie to chyba 4-5lat i bateria siada
jak sądzicie?

nox - Czw 08 Sty, 2009

7 lat 190 tyś i było ok potem ściema że padł pan wymienił poczym okazało się że nowy aku nic niedałi to inne pierdoła . i Teraz nie wiadomo czy jeszcze żył pewnie był by do dzisiaj :)
Barejka - Czw 08 Sty, 2009

To Was zaskocze u mnie jak to ze blizej syberii bylo -24 pug odpalil po okolo minucie prob :/ na drugi dzien przy -19 odpalil za druga proba krecenia, dzis okolo -10 bez problemowo ;D
Gaydek - Czw 08 Sty, 2009

Zarówno E90 diesel jak i Puma odpalają bez problemu... parkują w ogrzewanym garażu :) .