o kur.wa, jak w pokoju jest -11 to ile musi być na zewnątrz...qbus - Śro 07 Sty, 2009 wlasnie wrocilem sie do domu... o 7:30 bylo -18... francuska mysl technologiczna przy takich mrozie zawiodla... aku dobry zakrecil pare razy auto zapala i odrazu gasnie...Młody Papież - Śro 07 Sty, 2009 ...nie ma tego złego... zrób sobie dziś wolne Anonymous - Śro 07 Sty, 2009 co moze wplynac na zachowanie na koleinach?
wczoraj zmienilem na zimowki i jest bardzo duza roznica - auto wyraznie bardziej lata niz na letnich.
Czy to moze byc kwestia malutkiego dystansu z przodu do hebli czy geometrii czy cisnienia opon/profilu (szerokosc obu 205)? dziwne.Bad-i - Śro 07 Sty, 2009 przepalałem puga w Niedziele, niestety wczoraj wieczorem nie odpalił - chyba aku do wymiany bo z kabli pyknał z pierwszegoJanusz - Śro 07 Sty, 2009 u mnie -13... akumlatory chyab juz słaby bo kreci ale przy odpalaniu mam szpanerski pzrejazd wskazników do konca skali odpalił od szczała...:) po odpaleniu sie troszke przykrztusił.... i wrocił na obroty..:)Anonymous - Śro 07 Sty, 2009 ile najdłużej jeździliście na jednym nowym akumulatorze?
generalnie to chyba 4-5lat i bateria siada
jak sądzicie?nox - Czw 08 Sty, 2009 7 lat 190 tyś i było ok potem ściema że padł pan wymienił poczym okazało się że nowy aku nic niedałi to inne pierdoła . i Teraz nie wiadomo czy jeszcze żył pewnie był by do dzisiaj Barejka - Czw 08 Sty, 2009 To Was zaskocze u mnie jak to ze blizej syberii bylo -24 pug odpalil po okolo minucie prob na drugi dzien przy -19 odpalil za druga proba krecenia, dzis okolo -10 bez problemowo Gaydek - Czw 08 Sty, 2009 Zarówno E90 diesel jak i Puma odpalają bez problemu... parkują w ogrzewanym garażu .