Bart - Pią 29 Sie, 2008 deszcz nie deszcz, jedziemy!
z resztą deszczu nie ma być, więc bez nerffmichool_vt - Pią 29 Sie, 2008
Janusz napisał/a:
michool o któtrej jedziecie z Fydim??
jakos rano, na 9 tam chce byc
pogoda ma byc wyjebista!!fydi - Pią 29 Sie, 2008 punkt zbiorki to tym razem pierwsza stacja za swierzem czy jak to tam sie pisze michool_vt - Pią 29 Sie, 2008
fydi napisał/a:
swierzem
SiewierzBart - Pią 29 Sie, 2008 świerzbem?
Janusz - Pią 29 Sie, 2008 u mnie leje niesamowicie.... ale oki...:) jadę nawet jak będzie żabami motyla noga.mi - Sob 30 Sie, 2008 u mnie wczoraj wieczorkiem też padało nieco, zaczynałem się niepokoić..
...a teraz - nie dość, że słoneczko świeci, to na dodatek nie widać żadnej chmury, błękitno wszędzie wokół, yeah!fydi - Sob 30 Sie, 2008 Wróciłem. Thx chłopaki i dziewczęta za super spędzony czas oraz ytrc za organizacje. Już za niedługo kilka fotek.Loko - Sob 30 Sie, 2008 Gadaj jaki czas zrobiłeś, bo że Michool jest prze hujem madafaka niszczycielem i w ogóle, pojechał nawet s3 (info specjalnie dla k-marta) i zrobił najlepszy czas na wyrazowie to już wiem fydi - Sob 30 Sie, 2008 44.2x albo 44.4x juz nie pamiętam michool_vt - Sob 30 Sie, 2008 opony kleiły
pogoda dopisala
nikt sie nie zepsuł
bylo ekstra jak zwykle zreszta
dziekuje wszystkim za wszystko Bart - Sob 30 Sie, 2008 yeah! było dooobrze panowie
kurde, w swoich klasach byłem najlepszy:
- skutery
- dostawczaki
mi - Sob 30 Sie, 2008
...a ja jestem raczej szczęśliwy, bo nie dość, że znów poprawiłem (nieco) swój czas, to jeszcze cyknąłem kilka kółek z różnicą poniżej pół sekundy M - Sob 30 Sie, 2008 Misiepysie a zdjecia dla warszawki?Bart - Sob 30 Sie, 2008 bendom, cierpliwości