polll - Pon 04 Sie, 2008 nie wiem motory mnie nie interesują i nie znam sie na nich ale raczej ktos musiał wmiare ogarniacmi - Pon 04 Sie, 2008
na wyrazowie motórki nie mają szans z samochodami...CHRZANEK - Pon 04 Sie, 2008
polll napisał/a:
tor jest szeroki wiec warto wykorzystywac cala szerokosc toru
Hehe... gadasz jak Pan Stachurski (nie mylić ze Stachursky'm )
On jak popatrzył na to nasze jeżdżenie to jego uwaga do wszystkich własnie dotyczyła własnie wykorzystania pełnej szerokości toru.
Dla każdego inny fragment toru sprawie trudność...k-mart - Pon 04 Sie, 2008 Moze niech sie wypowie lokalny matador DeeS....lenny - Wto 05 Sie, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Dla każdego inny fragment toru sprawie trudność...
tak tak, zgadzam się z tym całkowicie... ja największe trudności miałem tak od momentu kiedy zaczynał się pierwszy zakręt do końca wylotu na prostą startową...rasta - Wto 05 Sie, 2008
lenny napisał/a:
tak, zgadzam się z tym całkowicie... ja największe trudności miałem tak od momentu kiedy zaczynał się pierwszy zakręt do końca wylotu na prostą startową...
No to nie ma jeszcze dramatu Marek23 - Wto 05 Sie, 2008
CHRZANEK napisał/a:
On jak popatrzył na to nasze jeżdżenie to jego uwaga do wszystkich własnie dotyczyła własnie wykorzystania pełnej szerokości toru.
Z jednej strony się zgodzę. Ale w F1 też nie zawsze wykorzystują całą szerokość toru, taka dygresja... Na następną edycję zapraszamy Deesa, bez gadki. Trzeba zrewidować czy/ile nas klepie i jak to robi...Bad-i - Wto 05 Sie, 2008
lenny napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Dla każdego inny fragment toru sprawie trudność...
tak tak, zgadzam się z tym całkowicie... ja największe trudności miałem tak od momentu kiedy zaczynał się pierwszy zakręt do końca wylotu na prostą startową...
dobsssshhheeDeeS - Śro 06 Sie, 2008
k-mart napisał/a:
Moze niech sie wypowie lokalny matador DeeS....
Szczerze mowiac, wole zweryfikowac umiejetenosci na torze/oes.
Nie jest to madre ocenianie kogos po filmiku nie siedzac obok i czuc tego ze srodka.
Szkoda ze wczesniej nie moglem z wami pojezdzic.Marek23 - Czw 07 Sie, 2008
DeeS napisał/a:
Szczerze mowiac, wole zweryfikowac umiejetenosci na torze/oes.
Nie jest to madre ocenianie kogos po filmiku nie siedzac obok i czuc tego ze srodka.
Szkoda ze wczesniej nie moglem z wami pojezdzic.
Madre słowa... Następnym razem się widzimy.M - Czw 07 Sie, 2008 Maras btw jezdzilem takim slabym sunny przez rok, one bardzo fajnie skrecaja, duzo przyjemniej niz moj cif.Marek23 - Czw 07 Sie, 2008 Mam w automacie, kiera po prawej stronie,rental... Bardzo smiesznie rzeczy mozna nim na szutrze robic