może zapomniałeś je wyjąć z tektury przed montażem?
faktycznie nie zbierały najlepiej...
poza tym gdzie Ty kupujesz wycieraczki w tekturze? ...tak z ciekawościLoko - Śro 06 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
czy Policja może jeździć bus pasem?
chodzi o normalną jazdę bez sygnału
dzisiaj widziałem typków, jechali sobie spokojnie bus pasem i jeszcze wywalił kiepa przez okno
z uwagi że nie palę w aucie nie mam tego problemu, czasami gumę wywalę za okno, ale wkurza mnie jak taki palacz strzącha szluga i wywala potem za okna, ciekawe czy w domu tak samo się zachowuje
bez sygnału nie mogą... obowiązują ich takie same przepisy jak Ciebie
To zalezy, np. w Krakowie ostatnio zwróciłem uwagę, ze na znakach o bus pasie jest napisane mpk, taxi, i takie świeższe niedawno doklejone policja, myślałem o doklejeniu jeszcze pod spodem hothatch Gaydek - Śro 06 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
PiTT napisał/a:
czasami gumę wywalę za okno, ale wkurza mnie jak taki palacz strzącha szluga
gumę do żucia no...
aaa i wyjasnie dlaczego, strzącha szluga i cały ten popiół leci na moje czyste auto
Wyjaśnię dlaczego mnie to wkurza... wywala taki gość gumę za okno i ta guma leci sobie na moje czyste auto .GeKo - Śro 06 Sty, 2010
Loko napisał/a:
myślałem o doklejeniu jeszcze pod spodem hothatch
Można by dosprejować nasze logo Michał - Czw 07 Sty, 2010
Gaydek napisał/a:
PiTT napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
PiTT napisał/a:
gumę do żucia no...
aaa i wyjasnie dlaczego, strzącha szluga i cały ten popiół leci na moje czyste auto
Wyjaśnię dlaczego mnie to wkurza... wywala taki gość gumę za okno i ta guma leci sobie na moje czyste auto .
zagdzam sie
mnie wkurza jak deszcz pada, bo krople wpadają na moje czyste autoPiTT - Czw 07 Sty, 2010
Michał napisał/a:
Gaydek napisał/a:
PiTT napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
PiTT napisał/a:
gumę do żucia no...
Wyjaśnię dlaczego mnie to wkurza... wywala taki gość gumę za okno i ta guma leci sobie na moje czyste auto .
zagdzam sie
mnie wkurza jak deszcz pada, bo krople wpadają na moje czyste auto
zły przykład
raczej mógłbyś się żalić że wkurza Cię sąsiad który pluje albo sika na Twoje auto
piszemy tutaj o zachowaniach ludzkich a nie o zjawiskach atmosferycznych Jakarti - Czw 07 Sty, 2010 wyrzucanie czegokolwiek z samochodu to dziwna akcja tak samo jak wyrzucanie "dziwek" na ulice..
w ogole wywalmy smieci na ulice z domu, po co isc do smietnika?
nie rozumiem dlaczego ludzie traktuja ulice jak... smietnik.
... bo to tylko papierek? pet? poł bulki? czy stary but?
w UK za rzucenie niedopałka braciak dostal taki mandat, ze juz wiecej go nie wyrzuci na ulice u nas tez jest taki przepis.. tylko, ze nikt go nie egzekwuje.
dostalby jeden z drugim po pińcet i z glowy smiecenie iQ - Czw 07 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
dostalby jeden z drugim po pińcet i z glowy smiecenie
Dostaliby po 500, dali po 50 w lape i po sprawie Gaydek - Czw 07 Sty, 2010
Michał napisał/a:
Gaydek napisał/a:
PiTT napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
PiTT napisał/a:
gumę do żucia no...
zagdzam sie
mnie wkurza jak deszcz pada, bo krople wpadają na moje czyste auto
vis maiorPiTT - Czw 07 Sty, 2010 zgadzam się z tymi karami za śmiecenie, ale...
zawsze jest jakieś ale
jeśli mamy egzekwować prawo to musimy też zapewnić warunki żeby go nie łamać
czemu do chooja wacława na ulicach nie ma śmietników?
np. na całym osiedlu w Wilanowie nie widziałem żadnego śmietnika - mowa o takich mniejszych koszach a nie zamykanych na klucz
to samo w centrum, tam już nieco lepiej, ale i tak czasami łatwiej dostać wpierdól niż znaleźć kosz na śmieciJakarti - Czw 07 Sty, 2010
Pitta napisał/a:
bo trzeba by jezdzic slalomem
a tak serio to kieszeni nie masz? papierka nie mozesz schowac i wyrzucic go za 200 metrow?? zgadza sie, ze nie zawsze jest smietnik pod reka ale nie mozna mowic, ze skoro nie ma smietnika to moge smiecic.
jak nikt nie patrzy to moge zabic bo przeciez i tak sie nikt nie dowie
~ lisek chytrusekPiTT - Czw 07 Sty, 2010 no ja tak robię że chowam do kieszeni, nigdy nie śmieciłem i nie akceptuję takiego zachowania - ludzie to świnie
ale wg. mnie takie śmietniki jednak powinny być bo zakładając że masz coś do wywalenia co nie mieści się w kieszeń albo jest czymś takim czego w kieszeń nie możesz wsadzić to co? KonradMK - Czw 07 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
Pitta napisał/a:
a tak serio to kieszeni nie masz?
schowaj sobie niedopałek w kieszeni PiTT - Czw 07 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Pitta napisał/a:
a tak serio to kieszeni nie masz?
schowaj sobie niedopałek w kieszeni
albo obsrane gacie Jakarti - Czw 07 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
schowaj sobie niedopałek w kieszeni
czekalem az ktos poruszy tą kwestie.
najbardziej mnie wkur wialo jak ludzie zaczynali palic nie majac popielniczki na stoliku w knajpie. kufa jego mac. pali taki kufa przy stole i strzepuje pod nogi.. wtf?! w domu tez wali na podlege?
co do palenia na ulicy.. to jest Twoj nalog i musisz jakos sobie zorganizowac zycie z nim tak aby nie uprzykrzac innym.. jak chce mi sie "jedynke" albo co gorsza "dwojke" to nie wale pod siebie bo nie ma WC tylko szukam toalety.. kwestia tzw "małego zła" i obyczajów