To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - wyrazow seszyn

ade - Nie 06 Kwi, 2008

k-mart napisał/a:
dobre fotki
e36 mistrz z reszta jak zawsze
a takie 205 1.9 gti na 100% bede jeszcze mial, strasznie mi sie ostatnio podobaja

malo fotek bo bylem zajety realizacja planu minimum... zeby nie bylo siary, ze chlopaki z 1/4 wogole jezdzic nie umia :rotfl:

michool_vt - Nie 06 Kwi, 2008

ade -zatrzymaj mnei jak zejde ponizej 45sec :DD czy jakos tak
Loko - Nie 06 Kwi, 2008

Jeah wypadzik do wyrazowa jak zwykle genialny :)
Strzeliłem tak jak qbus około 100 km po torze, opony z przodu nadają sie do kosza :D
"zmierz mi czas" po tym jak zobaczyłem czasy zamieniło sie na "wiesz co już lepiej mi nie mierz" :rotfl: Wyszło na to ze auto poszło krok do przodu, a kierowca zrobił dwa kroki w tył :D
Nie sposób wymienić wszystkich i wszystkiego, ale towarzysko też było mistrzowsko, świetna atmosfera, dużo śmiania no i pół kilo frytek :D
No i na superoes koniecznie musimy pojechać. :)

fydi - Nie 06 Kwi, 2008

Dzięki wszystkim za miło spędzony dzień. ogólnie to panowie są bardzo szybcy :] .

Jestem wykończony i idę spać :D

:rotfl:

xD super foty chlopaki

fydi zrobilem Ci jakies ostre zdjecie? chociaz jedno ? :]

fydi - Nie 06 Kwi, 2008

michool_vt napisał/a:
fydi zrobilem Ci jakies ostre zdjecie? chociaz jedno ? :]

dwa są ostre :D i jeszcze dwie fotki ciekawe. ale to chyba nie twoja wina tylko aparat tak byl ustawiony :D

a to lux, cieszy mnie to wielce :jupi:
mi - Pon 07 Kwi, 2008

czerwona lampka z akumulatorkiem jednak się zapaliła w celach informacyjnych, nie tak po prostu; prądu starczyło na styk - w sosnowcu migacze migały pod warunkiem, że nie wciskałem hamulca, na obsługę wszystkiego prądu nie starczało o_O
...ale ogólnie było miiiilusio!

Co z tego, ze wyrazów jest taki sobie? Mamy siedzieć w domku, oglądać Kubicę i zrzędzić, że w polsce tylko jeden prawdziwy tor jest? Ogarnijcież się!

...jest tu jakiś cwaniak? :rotfl:

Anonymous - Pon 07 Kwi, 2008

mi napisał/a:
Co z tego, ze wyrazów jest taki sobie? Mamy siedzieć w domku, oglądać Kubicę i zrzędzić, że w polsce tylko jeden prawdziwy tor jest?

Nie ma co zrzędzić, ale można też jechać do Poznania, Ułęża, Kielc, Lublina.

mi - Pon 07 Kwi, 2008

jeśli stać Cię na jeżdżenie raz czy dwa w miesiącu na któryś z dalszych torów - świetnie, mnie nie.
Jeśli stać Cię na jeżdżenie raz czy dwa w miesiącu na któryś z dalszych torów - świetnie, musisz być szybki, łona rejs? :rotfl:

michool_vt - Pon 07 Kwi, 2008

mi fakt ze gti zapierdziela cieszy mnie chyba tak bardzo jak Ciebie

jestes masakrator xD tego co wyprawiales nie da sie opisac, mam nadzieje ze ktos to uwiecznil na jakims filmiku :]

106 - Pon 07 Kwi, 2008

jakie czasy? :)
Bart - Pon 07 Kwi, 2008

ja mam jakiegoś onboarda, telefonem trzymanym w ręce - full profi ;D
jak coś będzie widać to spróbuję na youtube to zarzucić.

mi - Pon 07 Kwi, 2008

czasy ogarnia dżą, na razie chyba śpi, bo coś mi się widzi, że wrócił dopiero rano. Poza tym nie wiem ile tego będzie, kotofomurka szczelała tylko przez jakąś godzinkę, a buractwa na torze było za dużo i cza było wyprzedzać i inne takie...

Michool - pijesz do mojego małego siurka czy jak? :*

Bart - Pon 07 Kwi, 2008

dobra, ogarnąłem filmik, nawet nie całkiem miernej jakości (pomijając megawibracje ;D )
http://www.youtube.com/watch?v=RB0oAXr6Qxs

odgłosy paszczowe (wulgarne) autorstwa mi, cośtam chłopak se brzęczał pod nosem.