HH.ORG na Torze - 2.0 n/a vs. 1.8T & Zetek vs. AGU
rasta - Czw 03 Kwi, 2008 Coby nowego wątku nie zkądac, dziś wracjajać od kobity spotkałem się z Hondą S2000, na Wybrzeżu Kościuszkowskim przed tunelem w kierunku Gdańska. Ja ruszałem spod świateł, a kierownik właśnie przejechał kołomnie lewym pasem. Szybko się z nim zrównałem coby rozpoznać i sprowokować wroga, na wyjściu z łuku prosto na tunel pełna pizda, wyskoczyłem jakieś 3 długości przed Hondkę. Wbiliśmy się do tunelu, pieknie brzmiała, mysląłem, że kierownik odpuścił ale w lustrku widzę, że się napędza, wyskoczył przedemnie, ja usiadłem mu na dupie i lecimy lewym pasem, pełen ogień tak ze 180, a wiadomo, że często pieski za tunelem stoją, no ale wiecei jak to jest, emocje górą . Kierownik hondy bardzo miły, przeskkoczył na środkowy pas coby zrobić mi miejsce Pomimo jazdy pod górę na wylocie z tunelu wyskoczyłem przed niego dość znacznie. No i na tym sie skończyło bo przed Śląsko Dąbrowskim ja zrobiłem nawrotkę do domu.
Podsumowują dośc netypowy kill, można powiedzieć taki street fight ale adrenalinka podskoczyła przed snem GOKART - Czw 03 Kwi, 2008 heh ładnie, ładnie. Hothatch killerCHRZANEK - Pią 04 Kwi, 2008
GOKART napisał/a:
Hothatch killer
No no
Jestem Ciekaw Rasta vs Jimek...
Do licha musi być jakaś szybsza "ośka" od fiorda M - Pią 04 Kwi, 2008 Będzie będzie k-mart - Pią 04 Kwi, 2008 W danym momencie, i tak Carlose wszystkich naklepie!
Mowie to ja, Kei-JDM-vtec-master.CHRZANEK - Pią 04 Kwi, 2008 A ja liczę na Jimka - nic nie mówi - a jak będzie trzeba to naklepie wszystkich rasta - Pią 04 Kwi, 2008 To kiedy k-mart - Pią 04 Kwi, 2008 dobra, pisze ostatnie slowo i zamykamy:
carlose jest najszybszy Stf - Pią 04 Kwi, 2008 najszybsze to jest r5 na jednym wałkurasta - Pią 04 Kwi, 2008 To może dziś to zweyfikujemy, bo planujemy z Stf dziś wieczorkiem tak od 21 polatać, kto się pisze, he? k-mart - Pią 04 Kwi, 2008 1. stf
2. rasta
3. carlose
4. dzikrasta - Pią 04 Kwi, 2008 Już tylu się zgłosiło k-mart - Pią 04 Kwi, 2008 To co gdzie jak sie ustawiacie?? Poprosze o fotki Anonymous - Pią 04 Kwi, 2008 fak ja nie dam rady juz dzisiajrasta - Pią 04 Kwi, 2008 21:30 CPN pod TVN, jak co tel. 501-055-203