HH.ORG na Torze - stara franca kontra włoski temperament i japońska technologa
Michał - Wto 11 Mar, 2008 starszych i mądrzejszych Misiek_lbn - Wto 11 Mar, 2008 anjas, młody jestem, dobrze że nauczyłem się czegoś teraz, a nie jak będę miał rodzinę i inne wydatki, a teraz jestem sam, pieniążki też jakieś są, więc aż takiej tragedii też nie ma
ale jak już zacząłem robić tą france, to i ją wykończę anjas - Wto 11 Mar, 2008 Sharx, to Twój wybór i dobrze, że jesteś z niego zadowolony.
W psychologii nazywa się to "dysonans podecyzyjny"
Każdemu się zdarza.Gotti - Wto 11 Mar, 2008 jak ktoś kupi litr benzyny to ja dorzucę zapałki i Ci ulżymy Shrek M - Wto 11 Mar, 2008 Chciales poczuc francuska dusze to poczules anjas - Wto 11 Mar, 2008 Nie bądźmy też dla Sharxa zbyt okrutni. Czasem trzeba spełnić swoje marzenia, nawet jeśli sporo kosztują.Jakarti - Wto 11 Mar, 2008 TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK
A mowie to ja!!!! I Twoje wydatki Shrek to jakies zarty kocham PUNTO!!!!!!! kubas - Wto 11 Mar, 2008 EE dasz rade dokoncz to co zaczeles !! Wiesz po czym sie prawdziwego mezczyzne poznaje ? Misiek_lbn - Wto 11 Mar, 2008
kubas napisał/a:
Wiesz po czym sie prawdziwego mezczyzne poznaje ?
po siurku
dokończe to co zacząłem, spokojna Twoja rozczochrana Bad-i - Śro 12 Mar, 2008 sharx w pelni cie tutaj popieram. Najgorsza rzecze sa nieskonczone projekty. Zrob na tyle co uwazasz i pozniej zdecydujesz................
Z mojego clio tez sie smiali Misiek_lbn - Sob 15 Mar, 2008 nie zakładam nowego tematu, bo nie ma sensu
clio 16v 145 km
clio 16v 121 km
civic ~125 km(mini me na wydechu i dolocie z serii d15)
z miejsca pierwszy raz stachowi nie weszła 2, więc ja z przodu ok 2 długości, honda nawet nie wiem, przy ok 170 koniec, bez zmian
rolka od ~50, stacho wyrywa niecałą długość, odrabiam, na czwórce mijam, pod koniec 4 jest za mną
z miejsca, start równy ale ja najgorzej, honde mijam przed końcem 2, stacha mijam na 4, i odjeżdżam powolutku
ogólnie lipa dalej...kubas - Nie 16 Mar, 2008 Eeee ale juz male kroki wykonane co ? Juz jest lepiej z tego co widze. Bedzie dobrze !!