CHRZANEK - Pią 28 Mar, 2008 K-mart daj znać co i jak to sie umówimyAnonymous - Pią 28 Mar, 2008 CHRZANEK daj znać co i jak to sie umówimy106 - Pią 28 Mar, 2008 Marcel 08 daj znać co i jak to sie umówimyFreeMan - Pią 28 Mar, 2008 106 daj znać co i jak to sie umówimyNiemy - Pią 28 Mar, 2008 ciekawe kto w tym lacuszku da ciala Mick - Pią 28 Mar, 2008
Niemy napisał/a:
ciekawe kto w tym lacuszku da ciala
TY
Freeman daj znać co i jak to sie umówimyDariano - Pią 28 Mar, 2008 Kto bedzie w Maciejowicach dolece do was wezme polska flage i wymalujemy jakies hothatchowe hasło Bad-i - Pią 28 Mar, 2008 to jak sie w koncu jutro umawiamy ??Bad-i - Pią 28 Mar, 2008 Panowie specjalisci mam do was pytanie....... tak wlasnie sobie przegladam wyniki prologu ktory ma 1.45 km dlugosci. I teraz niech mi ktos powie jak podobne auta moga dostawac na tak krotkiej probie po 20 sekund. Wiemy ze prolog to niczym proba KJS i zastanawiam sie jak mozna dostac tyle sekund na takiej probie. Ok rozumiem jeszcze 5-10 sekund ale 20 ????? co lepsze takich co dostali 20 sek jest kilku albo nawet kilkunastu 106 - Pią 28 Mar, 2008 mysle ze na tym prologu to nie problem. jesli jest tak jak w latach ubieglych to nie
wszystkim udawalo sie zlamac na nawrocie pod mostem... cofanie to z 5-10 sek.
do tego z 5 za wczesnych hamowan i juz po sek na kazdym ucieklo... plus zbyt
asekuracyjny przejazd konca i juz jest 20... to zakladajac ze nikt nic nie
przepalowal i obylo sie bez 360'.... nie ma mozliwosci zeby w stawce 80 zalog
obylo sie bez bledowBad-i - Pią 28 Mar, 2008 kurcze ale to sa zawodowcy, na takich krotkich probach nawet na KJS ostatni tyle nie dostaje
czy ktos kuzwa jedzie jutro rano na Maciejowice ??106 - Pią 28 Mar, 2008 "Faworyt klasy Gość, Maciej Oleksowicz zatrzymał Imprezę na nawrocie pod wiaduktem, tracąc 16 sekund do Małyszczyckiego"
www.autoklub.plgrzech - Pią 28 Mar, 2008
Bad-i napisał/a:
kurcze ale to sa zawodowcy, na takich krotkich probach nawet na KJS ostatni tyle nie dostaje
czy ktos kuzwa jedzie jutro rano na Maciejowice ??
ja jade CHRZANEK - Pią 28 Mar, 2008 JA cały rajd jestem na strefie serwisowej a na koniec przemieszczam się na bemowo.
Mam tylko 7 modeli felg i mnóstwo ulotek, ale zapraszam
Żółty namiot gdzieś tam sobie będzie stał...Rudello - Sob 29 Mar, 2008 Byłem, widziałem
hmm próba bez rewelacji ale ok.
Najelepiej czadu dała Łada. szok!! zrywała asfalt.
co do strat to na rondzie niektorzy robili sobie po 2kólka zamiast jednego, pozatym wiekszość bardzo nie płynnie i
106 napisał/a:
tak jak w latach ubieglych to nie
wszystkim udawalo sie zlamac na nawrocie pod mostem
Dość nietypowo ale na + w całym tym towarzystwie wygladało C4- cicho ciemne na xenonach, jakby ktoś z ulicy wjechał