Bad-i - ¦ro 05 Mar, 2008 tutaj masz moj ty mavericku
http://forum.hothatch.org...p=124736#124736Anonymous - Wto 11 Mar, 2008 Już w najbliższy wtorek 11-03-2008 zapraszamy na V Treningowy Rally Sprint dla kierowców amatorów i zawodników z licencj±. Zawody będ± się odbywały w każdy wtorek, przemiennie Rally Sprinty (liczone do klasyfikacji) i Treningowe Rally Sprinty.
JeĽdzimy w godz 20:00 - 22:00 minimum 4 przejazdy. Do wyników liczy się tylko najlepszy jeden przejazd każdego kierowcy.
Przewidujemy minimum 4 próby na zamkniętym i wydzielonym placu.
Wpisowe 50 zł / Kierowca
Zapisy od godz 19:15 do 19:45
Start I Kierowcy o godz. 20:00Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 Już w najbliższy wtorek 18-03-2008 zapraszamy na VI Rally Sprint dla kierowców amatorów i zawodników z licencj±. Zawody będ± się odbywały w każdy wtorek, przemiennie Rally Sprinty (liczone do klasyfikacji) i Treningowe Rally Sprinty.
Przewidujemy 4 próby na zamkniętym i wydzielonym placu.
Wpisowe 50 zł / Kierowca
Zapisy od godz 19:15 do 19:45
Start I Kierowcy o godz. 20:00
raczej bedziemy ... nie wiem jeszcze co z autem - jutro jade na geometrie anjas - Pon 17 Mar, 2008 jak nie będzie wpadało to ja też wpada.
Przyjadę yarisem i sklepię wszystkim dupy Michał - Pon 17 Mar, 2008 ze niby chcesz nim jechać ?
wiesz ze wtedy cena za niego spadnie 4 tysie w dół ?? Niemy - Pon 17 Mar, 2008
Michał napisał/a:
wiesz ze wtedy cena za niego spadnie 4 tysie w dół ??
a chcesz go kupic ze tak piszesz? OSKAR - Wto 18 Mar, 2008 ja pewnie przyjade,ale chyba nie pojade.
po ostatnim to troszke belke dobilem i teraz musze uwazac.ale jak KING KONG bedzie to napewno z nim pojade na fotelu obok.anjas - Wto 18 Mar, 2008
Michał napisał/a:
ze niby chcesz nim jechać ?
wiesz ze wtedy cena za niego spadnie 4 tysie w dół ??
hehe, Michał... co najmniej 2 tysie w górę bo będzie triumfatorem Rally Sprinta
a tak wogóle to Agnieszka by mnie zabiła, jestem tego pewien Bad-i - Wto 18 Mar, 2008 niestety wlasnie sie dowiedzialem ze firma ma wobec mnie inne plany i dzisiaj nie moge startowac strick - Wto 18 Mar, 2008
Bad-i napisał/a:
ze firma ma wobec mnie inne plany
Zmien robote Bad-i - Wto 18 Mar, 2008
strick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Zmien robote
bez tej pracy nie bylo by puga i clio takze chyba bede wyrozumialy strick - Wto 18 Mar, 2008
Bad-i napisał/a:
strick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Zmien robote
bez tej pracy nie bylo by puga i clio takze chyba bede wyrozumialy
No to załatw i mnie anjas - Wto 18 Mar, 2008 to będzie kto¶ dzi¶?
nie wiem czy się fatygować OSKAR - Wto 18 Mar, 2008 ja sie pojawie
nie wiem jeszcze czy bede startowal
ale kaski wezme,wiec zobaczymyCHRZANEK - Wto 18 Mar, 2008 JA wpadnę pokibicowac.
Milena też będzie więc będziecie mieli się przed kim popisywać