GeKo - Pon 17 Mar, 2008 Jako, że powrócilem na forum . Wyjaśniam jechaliśmy na kolcowanym drogowym markgumie 165/65 R14. Ogólnie rajd ciężki na maksa 3 razy poza drogą. A tutaj bonusik do obejrzenia. OS 6 Ropa Jeden minusik waży 200mb 106 - Pon 17 Mar, 2008 witam ponownie i daje zalegle pomogl :)GeKo - Pon 17 Mar, 2008
106 napisał/a:
witam ponownie i daje zalegle pomogl
Zaległe...? Hmm...? ale za co To ja dziękuje za pożyczenie długopisu na strefie.106 - Pon 17 Mar, 2008 za nocleg :) dalem w poprzenim loginie ale sie skasowale to dam tez w nowym mam gest..
krakowski jedziecie?GeKo - Pon 17 Mar, 2008 Drobiazg:) Co do reszty sezonu, ciężko mi wyrokować. Na chwilę obecną rozstaliśmy się ze 106 i buduje się cosik innego szybszego. Niestety nadal pozostaje niedobór budżetu, więc jeśli się nic nie pojawi, to dopiero Mistrzostwa Śląska strick - Pon 17 Mar, 2008
GeKo napisał/a:
Na chwilę obecną rozstaliśmy się ze 106
Czy teraz jezdzi na rejestracjach SK...L? i była w tychach?GeKo - Pon 17 Mar, 2008
strick napisał/a:
GeKo napisał/a:
Na chwilę obecną rozstaliśmy się ze 106
Czy teraz jezdzi na rejestracjach SK...L? i była w tychach?
Dokładniestrick - Pon 17 Mar, 2008 Czyli Marek mowiłem Ci ze to była Twoja 106tka No zebym ja lepiej od Ciebie poznawał auto qbus - Pon 17 Mar, 2008 Przecież też mu mówiłem jak sie przy odbiorze dokumentów spotkalismy ze to jego ex... widocznie tak przejety był że uwagi nie zwrócił fydi - Śro 05 Lis, 2008 qbus już o tym pisał......
http://www.rallyonline.pl...=pnews&&s=19431
Brawo!
Andrzej Górski!
Brawo!
PZM!GeKo - Czw 06 Lis, 2008 No żesz w morde qbus - Czw 06 Lis, 2008 jednak sie potwierdza... szkoda najładniejszy rajd w pl.106 - Czw 06 Lis, 2008 dobra .. napisze cos .. ale nie mowcie nikomu... wiem kto za tym stoi....
znany polski kierowca rajdowy - Leszek K. - rok temu zasial ziarno niepewnosci
i obiecial ze na przyszlorocznym rajdzie magurskim pojawi sie w innej roli... nio
i nie wyszylo.. wiec zeby wyjsc z tego z twarza odwolano rajd
rajd byl / jest genialny - kolec rulezzzz, szkoda ze odwolali....