HH.ORG na Torze - [foto & gg] VI eliminacja sezonu gokartowego HH.org
OSKAR - Wto 15 Sty, 2008 ech to lipsztyk Michał - Wto 15 Sty, 2008 siet, mi, sorry, nie wiedziałem ze ty to ty
jeszcze raz sorka mi - Wto 15 Sty, 2008 ale ocb? Ja nie jestem wspomnianym kloszardem, ja jestem brzydkim kolesiem z aparatem z małą lufą...
...chyba że przepraszasz, że na torze mnie nie poznałeś i wyplułeś miast łyknąć... Jakarti - Wto 15 Sty, 2008
michool_vt napisał/a:
pewne kluby byly nieosiągalne
co to znaczy?? czyzby w Kraku byla wieksza selekcja niz w Warszafce? Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008
Jakarti napisał/a:
co to znaczy?? czyzby w Kraku byla wieksza selekcja niz w Warszafce?
pewnie Marcel się nachlał jak zwykle tu go znają a w kraku jeszcze nie OSKAR - Wto 15 Sty, 2008 za duzo grupa bylismy i dlatego tak bylo.
jak widzieli,ze10 chlopa chce wejsc i zdecydowana wiekszosc w stanie upojenia alkocholowego,to byly problemy nox - Wto 15 Sty, 2008 nie wiem czemu ale wszystko pamiętam poza tym ze nas nie chcieli wpuszczac wydawało mi się ze wszędzie nas chcieli OSKAR - Wto 15 Sty, 2008 po 1. malo pamietasz
po 2. ciebie chcieli wpuszczac, bo napaleni byli na ciebie tak jak mi mi - Wto 15 Sty, 2008 nox ma fajny młodziutki tyłeczek, też bym go wpuścił strick - Wto 15 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
o napaleni byli na ciebie tak jak m
A to moze dlatego noxiu tak mało mowił na nastepny dzień, mi go za bardzo wymeczył Michał - Wto 15 Sty, 2008 siet, musze tą bluze wyjebać bo jak dres wyszedłem Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 michał ten koles to chyba jakas osoba postronna