Zgłosiło sie ponad 100samochodów.
Samochody startują co 1 minutę, czyli oglądanie jednego oesu (zakładając że nie będzie obsów czasowych to ok 1,5godziny)
Czyli ogladamy sobie Żerań do ok 10-10:30 i potem można się przemieścić ale po co?
Po to żeby nie zdążyć na cytadele? Po to żeby wydac kolejne 15pln ?
Dlatego ja siedze na żeraniu "opór kefir" tylko na drugi przejazd pójde sobie w inne miejsce. Oglądara drugiego żerania skończy się ok 13:00.
Od 13 do 17 jest "free time", a o 17:00 sie umawiamy i jedziemy na karową bo o godz:
18:00 jest KRYTERIUM KAROWA !!!
DziekujeMaciek - Śro 05 Gru, 2007 Będę do was dzwonił bo na pewno spóźnię sie na 1 przejazd żerania.
A na karową to proponuje nawet wcześniej sie udać bo może być problem z dobrymi miejscami. A miejsce Radek wcześniej dobre zaproponował bo sporo widać.kubas - Śro 05 Gru, 2007 No czyli ok mam do zrobienia 255 km wyjade sobie o 4 30 to kolo 7 30 powinienem byc zakadajac ze srednio bede jechal 90 Podrzucimy tylko blondynke odstawimy puga i lecimy na zeran szymlorek - Śro 05 Gru, 2007 Teraz pytanie do kumatych w temacie- ile czasu plus minus zajmuje dojazd od Raszyna na Modlinską? Czy rano warszawa to jeden wielki korek czy da się jakoś po ludzku przejechać ?CHRZANEK - Śro 05 Gru, 2007
szymlorek napisał/a:
ile czasu plus minus zajmuje dojazd od Raszyna na Modlinską?
W nocy ok 30min.
W tygodni w godz szczytu 2h
A w sobote rano myślę że między 45min a 1hCHRZANEK - Śro 05 Gru, 2007
Maciek napisał/a:
A na karową to proponuje nawet wcześniej sie udać bo może być problem z dobrymi miejscami. A miejsce Radek wcześniej dobre zaproponował bo sporo widać.
Masz racje Maćku.
O 17:00 to już trzeba sie ustawiać...
Ja biore aluminiową drabinkę - polecam to i wam 106 - Śro 05 Gru, 2007 jak ktos bedzie robil zdjecia to prosze pamietac o sierrze cosworth... ponoc
bedzie pelna dzida i dluuuugie boki - silnik na ta okazje przygotowany bez
zwerzki :)CHRZANEK - Śro 05 Gru, 2007
106 napisał/a:
jak ktos bedzie robil zdjecia
Mam SE K800i no to będe
Sierra oczywiście, kocham klasyki, ale czekam na ałdi 106 - Czw 06 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
czekam na ałdi ;)
gdzies czytalem ze braklo $ i zaloga przesiada sie na evo :/CHRZANEK - Czw 06 Gru, 2007
106 napisał/a:
gdzies czytalem ze braklo $ i zaloga przesiada sie na evo
No to nie jade na barbórke...
Żartowalem Michał - Czw 06 Gru, 2007 HA !! a ja mam wejsciówke na after barburka part do iguany
musiałem sie pochwalić.
Będe udawał brata loeb'a i świnie wyrywał CHRZANEK - Czw 06 Gru, 2007
Michał napisał/a:
Będe udawał brata loeb'a
No musze to zobaczyć Rudello - Czw 06 Gru, 2007 a Ktoś wybiera sie na karowa na trybuny??Mick - Czw 06 Gru, 2007 będe robił jakieś tam fotki Canon 40D i 350D coś tam pewnie gdzieś wrzuce
szkoda ze tak szybko lecą na te odcinki, nie będzie jak się ruszyć z jednego na drugi zeby obejrzeć wiekszość załóg...Mick - Czw 06 Gru, 2007