To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Felga 16, biała do Clio,jaka?

nox - Czw 22 Lut, 2007

yeah dawaj takie oz crono marku i będzie git :D
Anonymous - Czw 22 Lut, 2007

to sa te starsze crono... teraz mowilismy o tych nowych crono ht i hlt.

ale te stare nigdy brzydkie nie byly :)

Loko - Czw 22 Lut, 2007

Marek23 napisał/a:
ale one trudne do mycia...

E tam trudne do mycia, jak weźmiesz antracyt to po prostu nie będziesz ich mył :D

Maciek - Pią 23 Lut, 2007

te felunie co pokazał nox na bajerce :564:
Grzesiek VTS - Pią 23 Lut, 2007

a takie
http://www.allegro.pl/ite...s_17_cali_.html

FreeMan - Pią 23 Lut, 2007

Niestety Marku, do naszych Clio, OZ Crono HT jest tylko w rozmiarze 17'

a tu pare wzorow z OZ'a, niestety co fajniejszy jest jedynie w 17'

Jimkowe :)

tak ,tak dobrze widzicie - nudzilem sie rano w pracy :)

Marek23 - Pią 23 Lut, 2007

Kurna, chce antracyt, 16, kształt ala crono... Co robimy Freeman? Bo może byśmy serio na bliźniaków pojechali, coby Jimek maił uciechę...
M - Pią 23 Lut, 2007

Marek idź w JDM style :)
www.rota-wheels.pl

szymlorek - Pią 23 Lut, 2007

Imho najładniejsza z całego zestawienia jest felga którą pokazał Nox, jest śliczna i w przeciwieństwie do nowych Oz w których bynajmniej ja widzejakieś tuninogwe zapędy :/

Z innej półki felga która też ma sporo wspólnego ze sportem może ATS DTM Competition?

Ja poszedłbym raczej w strone Compomotive bo te felgi wciąż zachowują prosty surowy rajdowy wygląd.

np taki compomotive th2

ew
compomotive MO

ew.
speedline corse

ew.
OZ F1

Niemy - Pią 23 Lut, 2007

Rota Subzero w czarnym jest kozak

FreeMan - Pią 23 Lut, 2007

Marek23 napisał/a:
Kurna, chce antracyt, 16, kształt ala crono... Co robimy Freeman? Bo może byśmy serio na bliźniaków pojechali, coby Jimek maił uciechę...

bardziej mi zalezy na kilogramach felgi , niz na kolorze, bo mam lakiernika co zrobi mi z nimi co bede chcial... wiec ja szukam lekich z odpowiednim wzorem. Koniecznie 16'. Nie bedzie mi przeszkadzalo jak bedzimy mili identyczne fele...

... szukam dalej.

Ale dodam jeszcze ze ja najpierw ide w moc , pozniej w wygląd.... w srode mam miec glupia czesc na która czekam od 2 miesiecy....zobacze efekt i zamowie kolejne czesci.
A felgi to dalszy temat....

ps. Szymlorku, ladne felgi zapodales, ale nie w moim typie... ... thx.

M - Pią 23 Lut, 2007

Dla mnie taka rota jest boska
Takich wzorow nie robi zaden europejski producent - ich wzory są opatrzone jak dupa w kalendarzu :)

Loko - Pią 23 Lut, 2007

eM napisał/a:
Marek idź w JDM style :)
www.rota-wheels.pl

Rota ma fajne felgi, ale większości fajnych nie ma w 16 calach, na przykłąd taka Rota Atack byłą by idealna do cliówki, ale jes 15, albo 17 :)

A tej powyżej wogóle nie wyobrażam sobie w cliówce, do zlansowanej hondy by to pasowało, ale nie do cliówki rally style. Dwa kolory polerowany rant i supersprint po dziurach mówią sobie zdecydowane nie :D

Marek23 - Pią 23 Lut, 2007

Ja chyba kupię jakieś używki, musze kupić zawias,itd. Nie chce mi się tyle haju wydawać.
Czyli szukam super lekkich i używanych 16stek, chyba te ozy które Loko albo Nox zapodał...

Grzesiek VTS - Pią 23 Lut, 2007

Racja jest to kupe kasy 3 tysie na felgi to W P I Z D U ,ale jak sie Kocha to tylko raz :564: