strick - Pią 27 Paź, 2006 No to będzie trzeci D
Jestem za, wystawić tak po pięć aut...Anonymous - Pią 27 Paź, 2006 to jest dobry pomysl szczegolnie ze niedlugo snieg bedzie lezal i streeta raczej trzeba bedzie przeniesc na wiosne grzech - Nie 29 Paź, 2006 moze mnie ktos oswiecic co to za klub o podobnej nazwie ? sprawdzalem hh.pl i nazwa nieco sie rozni - jakis link do forum ?Michał - Nie 29 Paź, 2006 hot-hatch.pl
jakos tak smiesznie wyszlo ze dwa kluby powstaly doslownie w tym samym momencie. Nasz i hot-hatch.pl . Różnimy sie tym ze oni lubą oral a my anal. Thats it.Loko - Nie 29 Paź, 2006
grzech napisał/a:
moze mnie ktos oswiecic co to za klub o podobnej nazwie ? sprawdzalem hh.pl i nazwa nieco sie rozni - jakis link do forum ?
Ale na razie i tak nie znajdziesz ich forum bo nie działa grzech - Nie 29 Paź, 2006
Michał napisał/a:
hot-hatch.pl
jakos tak smiesznie wyszlo ze dwa kluby powstaly doslownie w tym samym momencie. Nasz i hot-hatch.pl . Różnimy sie tym ze oni lubą oral a my anal. Thats it.
Różnimy sie tym ze oni lubą oral a my anal. Thats it.
Spadlem z krzesla Marek23 - Pon 30 Paź, 2006 Ja to bym zrobił spotkanie na torze i będzie wiadomo w której ekipie chłopcy w ciuchach z Esprita, w której mężczyśni w Bossie od stóp do głów....