moze zaloz jakis osobny temat i bys nam tam bloga ogarnal?
dobrze sie czyta (szok , ze to mowie ) te Twoje wypowiedzi na temat zegarkowJanusz - Pon 09 Lut, 2015
Jakarti napisał/a:
ROJ,
moze zaloz jakis osobny temat i bys nam tam bloga ogarnal?
dobrze sie czyta (szok , ze to mowie ) te Twoje wypowiedzi na temat zegarkow
wyjątkowo sie zgadzam z Kubą
(a to jest coś, bo z nim i Pittem sie nigdy nie zgadzam )PiTT - Pon 09 Lut, 2015 time trend ladnie opuscil porty
dali mi 1098,10 zł zamiast prawie 1400 zł. anjas - Pon 09 Lut, 2015 I tak są cioty, bo powinni dać Ci za friko i zaproponować, żebyś był ambasadorem marki.
Swarzędz tak kiedyś zrobił z Kwaśniewskim.Jakarti - Pon 09 Lut, 2015
anjas napisał/a:
Swarzędz
zdaje się, że Filipiny też PiTT - Pon 09 Lut, 2015 podbijam ogloszenie
400zl i wysyłkę ogarniam, ew. osobiście od piątku bo będę w Wawie MoRToN - Pon 09 Lut, 2015 ło karwa, nawet o zegarkach można poczytać
Korzystając z okazji - macie jakaś mete na org paski do żiszoków ? Cholrnie lubie zegarek ale nie moge trafić oryginału a szkoda mi go wywalać
Vlodarsky - Pon 09 Lut, 2015 A macie rotomaty ?
Ostatnio trafiłem na takie cuś na allegro. Spoko pomysł.PiTT - Pon 09 Lut, 2015 Morton musisz napisac do zibi
rotomatu jeszcze nie mam, ale jest szkatulka na 10 zegarkow MoRToN - Pon 09 Lut, 2015 Pisałem, przez 3 miechy zero odpowiedzi ofkorz.PiTT - Pon 09 Lut, 2015 napisz tu
bok@timetrend.plPiTT - Wto 10 Lut, 2015 aukcja jeszcze trwa a bariera 400 przekroczona Kenet - Śro 11 Lut, 2015 Ja sobie właśnie kupiłem taki:
Ten Pitta fajny, ale dla mnie miał 2 minusy - wolę czarne cyfry na jasnym tle, na negatywie nic nie widać. A dwa, że nie miał waveceptora. A kombinacja solar & atom czyni g-shock'a bezobsługowym.Rasputin - Śro 11 Lut, 2015 Fuck, a miałem napisać,że jak bedziesz jechać do wawy to żebys go wziął to może bym się skusił