To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] AR GT JTD Q2

Walle - Pią 20 Gru, 2013

kamil napisał/a:
Walle, człowiek renesansu :) Umówmy się, ze jednak długo będziesz szukał takiego klasycznego sportowego coupe. :)

Większość na rynku to własnie takie pseudo i nie dlatego, ze takie widzimisie mają producenci, a dlatego że takie zapotrzebowanie jest z rynku.

Poszedłbym w klasykę z lat 80/90.

Wolę tamtą motoryzację, była prawdziwa.

Kamill - Pią 20 Gru, 2013

Walle napisał/a:
kamil napisał/a:
Walle, człowiek renesansu :) Umówmy się, ze jednak długo będziesz szukał takiego klasycznego sportowego coupe. :)

Większość na rynku to własnie takie pseudo i nie dlatego, ze takie widzimisie mają producenci, a dlatego że takie zapotrzebowanie jest z rynku.

Widzę jaga v12 zamiast tej alfy :faja:

Jaco - Pią 20 Gru, 2013

Walle napisał/a:
mówię stanowcze nie sztucznemu wypełnianiu wszelkich luk w rynku ;D , tym bardziej w ten sposób.

Chcę mieć sportowe coupe, to z normalnym mocnym motorem, bo to sportowe coupe, a nie udaję, że mam sportowe coupe, ale niekoniecznie stać mnie, żeby lać paliwo do sportowego coupe. Poza tym chcę mieć sportowe coupe, ale opłaty wysokie też są mi nie w smak, więc może jakieś sportowe coupe wannabe???

Ja bym na to patrzył, z drugiej strony. Jeśli szukasz dupowozu z dieslem , to nie musisz kupować golfa, focusa, astry, ibizy itp itp tylko coś co niby jest sportowym coupe :)

Walle napisał/a:

co do tego to się zgadzam w 100%

koma600 - Sob 21 Gru, 2013

ale bijecie piane mega :rotfl:
Michał - Sob 21 Gru, 2013

+100
Bonczek - Nie 22 Gru, 2013

pcs napisał/a:
no wlasnie, ale jakie to fajne auta do 40tys, ktore sa w dobrym stanie i umiarkowane w eksploatacji?

Type R FN2 - tylko :faja:
Albo Clio :rotfl:

iQ - Nie 22 Gru, 2013

Bonczek, do 40k mozna kupic fn2 ktory jest w akceptowalnym stanie? o_O

Jeżeli już zmieniamy temat :faja: to tak. Mogę opowiedzieć dwa przypadki:

1) 40500 PLN
Wersja z nawigacją, bardzo rzadka bo za navi się dopłacało chyba z 10k. Czerwona, miała przytarty prawy tył. Ma dwa placki 3x3cm przy rogach z lakierem po 500um. Ładnie polakierowana, nie walona z innej strony. Właściciel lakierował maskę bo miała odpryski (standard w tym modelu). Lekko zastany zacisk tylny lewy, lekko stukająca przekładnia. Ogólnie auto dobrze się napędzało, hamowało, środek w super stanie.

2) Cena wywoławcza 50000 ale za 48000 pójdzie
Idealna - lakier do polerki. 1 właściciel salon Polska, serwisowana na gwarancji w ASO, później w Ecu.

;)

EDIT:
A - no i w pierwszej nie było w końcu dyskusji o cenie bo stwierdziłem, że jednak nie chce lakierowanego już przez kogoś auta. Ale właściciel zapewniał, że jak wezmę to z ceny zejdziemy.

Rasputin - Nie 22 Gru, 2013

Bonczek napisał/a:
nie chce lakierowanego już przez kogoś auta.

No to powodzenia w szukaniu auta :lol2:

dzik - Nie 22 Gru, 2013

pcs napisał/a:
no wlasnie, ale jakie to fajne auta do 40tys, ktore sa w dobrym stanie i umiarkowane w eksploatacji?

Ma być fajne więc diesle odpadły, octa rs II i kilka zabiegów kosmetycznych na 3xx?
Nie pali 100/100 i nie będzie się sypać często.

Rasputin napisał/a:
Bonczek napisał/a:
nie chce lakierowanego już przez kogoś auta.

No to powodzenia w szukaniu auta :lol2:

Ziom, właśnie ten drugi typer za 48 ;) chłop lakierował dokładkę z przodu bo przytarł a reszta w oryginale. Tyle, że przez inne wydatki, które trafiłem pierwsza mieści się w budżet, druga na razie nie, ale chyba dozbieram.

PiTT - Nie 22 Gru, 2013

dzik napisał/a:
pcs napisał/a:

Ma być fajne więc diesle odpadły, octa rs II i kilka zabiegów kosmetycznych na 3xx?
Nie pali 100/100 i nie będzie się sypać często.

ostatnio taka widzialem i kosztowala blizej 60k

GeKo - Pon 23 Gru, 2013

Była do sprzedania ;) za 4x
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=10361

PiTT - Pon 23 Gru, 2013

pamietam, ale to okazja byla :)
Anonymous - Pon 23 Gru, 2013

Cały czas jest do sprzedania A3 sportback , 2.0 T z DSG , może ktoś szuka takiego auta , auto sprowadzone z Niemiec i serwisowane w ASO Palmowski w Olsztynie . Stan bardzo bardzo dobry