Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Śro 27 Sty, 2016
pcs napisał/a:
PiTT napisał/a:
http://otomoto.pl/oferta/saab-9-5-aero-kombi-250km-xenon-skory-automat-idealny-serwis-ID6yg1a7.html#eec30614c0
kurde troche daleko zeby sie tylko przejechac i wrocic z potwierdzeniem przypuszczen
ale jakby byl na miejscu to bym chyba juz po niego jechal
Chopie jak mi dasz 21 tys to ci mojego opedzluje na niebiesko a felgi obejcuje na bialo, przebieg dam na 50tys km i bedziesz i tak do przodtu 10tys na pierwszy serwis i jeszcze 4tys na gaz to razem 14 do przodu.
ale ja nadal czekam na info od Ciebie
spokojnie, daleki jestem od wycieczek przez pol kraju zeby kupic odpicowane auto od handlarza PiTT - Śro 27 Sty, 2016 przejechalem sie dzisiaj saabem
9-5 aero, 230KM manual
wizualnie fura mistrz, dopiescic drobiazgi i auto jak marzenie
mechanicznie niby tez ok, ale ja nie odczulem tej mocy, po prostu gladko i dostojnie sie napedza
jakies duperele do poprawy, ale to raczej drobnostki
nie poczulem jednak tego czegos za kiera... chyba wiecej tego odczulem w volviaku wg mnie lepsza pozycja za kiera jest w volvo
piekne auto, jednak cos mi w nim brakuje
na pewno poczucia niezawodnosci i tej magii
po przesiadce do paska mialem wrazenie jakbym wskoczyl w inna lige...
to mnie smuci bo zaczynam sie zastanawiac czy znajde cos co prowadzi sie jak wspolczesne auta a jednoczesnie ma dusze czego nie ma w nowych
wrazenia nieco podobne jak po outbacku... chociaz saab jednak lepsze zrobil wrazenie 106 - Śro 27 Sty, 2016 PiTT zrób jak ja - na codzien normalny zwykły diesel (mam mondeo) + dla funu
i przyjemnosci z jazdy M3. zostaw passata i kup sobie coś co będzie jachało,
duzo paliło i zawsze będzie Cię cieszyło gdy wyjeżdża z garażu. moim zdaniem
nie szukaj kompromisu.... chyba że w okcie rs Jakarti - Śro 27 Sty, 2016
Marek23 napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Marek23,
to juz zacny przebieg
jakies usterki w tym czasie?
czy gwarancja w skodzie to ten sam model co np vollswagen?
Na razie bez,ale cos mi sie minimalnie poci pompa wody, oddaje za pare tygodni do ASO.
Poza tym leje wache i wyprzedzam. Pewno na Wilanow by mnie nie wpuscili,ale ogolnie ok auto.
sam rozwazam takie auto w przyszlosci a wilanow i tak jest poza moim zasiegiem Miniac - Śro 27 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
to mnie smuci bo zaczynam sie zastanawiac czy znajde cos co prowadzi sie jak wspolczesne auta a jednoczesnie ma dusze czego nie ma w nowych
a ile chcesz wydać?dzik - Czw 28 Sty, 2016 Jeździłem ostatnio superbem 280KM, zestaw silnik + napęd robi mega robotę, napędza się to solidnie i start zachwyca, tylko kurna wnętrze i fotele. W Pasku lubię to że siedzi się podobnie jak w gti, można sobie opuścić nisko fotel, fotele ultra wygodne, mała kierownica. W superbie siedziałem jak w pks'ie, plecy mnie rozbolały od foteli po 5min.
Tylko dopłata od mojego do 280 w passacie to 40k
Gdyby to była służbówka to z chęcią brałbym B8 280, ale za swoje wydać >200k na pastucha to przegięcie.
A6 oglądałem, nawet dość zachowawcza konfiguracja wyszła ok 220k, stąło obok competition za 400k, nie wiem gdzie była ta kasa PiTT - Czw 28 Sty, 2016
Miniac napisał/a:
PiTT napisał/a:
a ile chcesz wydać?
nie chcę drugiego auta póki co
przerabiałem to i średnio mi się to sprawdzało...
chcę 1 uniwersalne auto, szybkie, pakowne, wygodne, mało awaryjne
no dobra a co w tym mercu poza blachą którą można sprawdzić przed zakupem może się wysrać?
http://klasykagatunku.pl/auta/mercedes-e-50-amg-2/
ceny ceny części i serwisu astronomiczne?
siedziałem w nim i czułem się dobrze, czyli mega nisko, dobrze trzymający fotel i stan wizualny taki że nie ma wstydu na dzielni Kamill - Czw 28 Sty, 2016 Jest to najbrzydsza E klasa ever? Może najbrzydszy merc jakiego wypuścili?Tomcat - Czw 28 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
Miniac napisał/a:
PiTT napisał/a:
a ile chcesz wydać?
nie chcę drugiego auta póki co
przerabiałem to i średnio mi się to sprawdzało...
chcę 1 uniwersalne auto, szybkie, pakowne, wygodne, mało awaryjne
no dobra a co w tym mercu poza blachą którą można sprawdzić przed zakupem może się wysrać?
http://klasykagatunku.pl/auta/mercedes-e-50-amg-2/
ceny ceny części i serwisu astronomiczne?
siedziałem w nim i czułem się dobrze, czyli mega nisko, dobrze trzymający fotel i stan wizualny taki że nie ma wstydu na dzielni
Na dzielni i tak pomyślą że to taxi
Kumpel miał takiego. Fajna fura, V8 gada mistrzowsko, popierdala, jakość mega. Generalnie poza spalaniem rzędu 30L/100km przy żwawej jeździe, to ok.Bad-i - Czw 28 Sty, 2016
106 napisał/a:
PiTT zrób jak ja - na codzien normalny zwykły diesel (mam mondeo) + dla funu
i przyjemnosci z jazdy M3. zostaw passata i kup sobie coś co będzie jachało,
duzo paliło i zawsze będzie Cię cieszyło gdy wyjeżdża z garażu. moim zdaniem
nie szukaj kompromisu.... chyba że w okcie rs
Mam takie samo podejscie, PiTT chcesz miec jedno z tymi funkcjami ktore wymieniles to albo RS6 albo kupuj dwa budzik - Czw 28 Sty, 2016 Nie wiem jak e50 ale e55 ma dosyć drogie heble przód, czasem są problemy z EGR no i w mieście na prawdę dużo pali
A i skrzynia lubi świrować ale to przy dużo większych przebiegach.
Miałem szatański plan, żeby sprzedaż wszystkie malczany i kupić e55 kombi ale mi przeszło bo nie utrzymałbym auta w należytym stanie
Może kiedyś Marek23 - Czw 28 Sty, 2016
Jakarti napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Marek23,
to juz zacny przebieg
jakies usterki w tym czasie?
czy gwarancja w skodzie to ten sam model co np vollswagen?
Na razie bez,ale cos mi sie minimalnie poci pompa wody, oddaje za pare tygodni do ASO.
Poza tym leje wache i wyprzedzam. Pewno na Wilanow by mnie nie wpuscili,ale ogolnie ok auto.
sam rozwazam takie auto w przyszlosci a wilanow i tak jest poza moim zasiegiem
Mądry wybór:)
Pitt kup tego seata z gorszym wyposażeniem i tyle. Za długo myslisz...Walle - Czw 28 Sty, 2016 Pitt, to już lepiej rozejrzyj się za M5 E39.Marek23 - Czw 28 Sty, 2016 Jak Pitt kupi auto to trzeba zamknąć ten temat i wybrać si do Wrocka oblać toBonczek - Czw 28 Sty, 2016 Imo nie ma starych (15+) samochodow ktore prowadzą sie jak nowy segment D typu passat.