Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
zefir - Pią 10 Sie, 2012 żadne TA tylko TS!anjas - Pią 10 Sie, 2012
Yarko napisał/a:
do TA czy driftu/zabawy ?
do naukiYarko - Pią 10 Sie, 2012
anjas napisał/a:
Yarko napisał/a:
do TA czy driftu/zabawy ?
do nauki
a czego chcesz się uczyć ?anjas - Pią 10 Sie, 2012
Yarko napisał/a:
a czego chcesz się uczyć ?
- matematyki i finansów (licząc ile kosztują części, opony, bena)
- fizyki (nakur.wiając po torze i szukając granic przyczepności)
- przyrody (driftując po kartoflisku i zwiedzając pobocza przy torze)
- religii (modląc się, żeby dojechał na tor i się nie zepsuł)
- WF-u (pakując się w kubły i dźwigając fele)
- historii (czytając książkę serwisową, która na pewno jest w schowku)
a przy okazji chciałbym się po prostu pobawić. Raczej TD bo drift mnie średnio kręci.
Aha, miło byłoby też nakleić czarną folię na tylne szyby, żeby schować klatkę i zlać czasem kogoś na Modlińskiej (życie nie znosi próżni a Badi już się nie stara jak kiedyś...)bizon - Pią 10 Sie, 2012
anjas napisał/a:
Yarko napisał/a:
a przy okazji chciałbym się po prostu pobawić. Raczej TD bo drift mnie średnio kręci.
Aha, miło byłoby też nakleić czarną folię na tylne szyby, żeby schować klatkę i zlać czasem kogoś na Modlińskiej (życie nie znosi próżni a Badi już się nie stara jak kiedyś...)
was79 - Pią 10 Sie, 2012 Yarko - Pią 10 Sie, 2012 świetnie, widzę że stawiasz na wszechstronny rozwój
ciężki silnik z przodu, powiększony skręt i szpera 100% chyba w odpowiedni sposób zdradzają do czego zbudowany został ten samochódanjas - Pią 10 Sie, 2012
Yarko napisał/a:
świetnie, widzę że stawiasz na wszechstronny rozwój
oczywiście, long-life learning. Jako andragog nie mogę inaczej.
Yarko napisał/a:
ciężki silnik z przodu, powiększony skręt i szpera 100% chyba w odpowiedni sposób zdradzają do czego zbudowany został ten samochód
do zabawy?
generalnie wiem co to za samochód, wiem jaki ma silnik (przeczytałem w ogłoszeniu). Ale może ktoś z Was zna ten egzemplarz i może powiedzieć o nim coś więcej?GeKo - Pią 10 Sie, 2012
anjas napisał/a:
Yarko napisał/a:
Aha, miło byłoby też nakleić czarną folię na tylne szyby, żeby schować klatkę i zlać czasem kogoś na Modlińskiej (życie nie znosi próżni a Badi już się nie stara jak kiedyś...)
Ooooo karwa Ja to chyba utworzę bloga, świat oczami Anjasa Anonymous - Pią 10 Sie, 2012 ja bym się chyba nie pakował w te stare 3,5 litra , cieżkie w chuj , jedyny plus to dzwięk anjas - Pią 10 Sie, 2012
Czesio napisał/a:
ja bym się chyba nie pakował w te stare 3,5 litra , cieżkie w chuj , jedyny plus to dzwięk
Czesiu, silnik mało ważny. Ale ogromnym plusem tej beemki jest to, że nie ma 4WS - dlatego na pewno się nie psuje!
Twoje sugestie są zawsze cenne.Anonymous - Pią 10 Sie, 2012
anjas napisał/a:
Czesio napisał/a:
ja bym się chyba nie pakował w te stare 3,5 litra , cieżkie w zły czlowiek , jedyny plus to dzwięk
Czesiu, silnik mało ważny. Ale ogromnym plusem tej beemki jest to, że nie ma 4WS - dlatego na pewno się nie psuje!
Twoje sugestie są zawsze cenne.
no name - Pią 10 Sie, 2012 anjas, widzę że auto z Kozienic.
Na forum bmw3er jest stamtąd sporo osób, jak coś to mogę zapytać czy ktoś coś wieanjas - Pią 10 Sie, 2012
no name napisał/a:
anjas, widzę że auto z Kozienic.
gdzieś z tych okolic... w sumie kawałek drogi
no name napisał/a:
Na forum bmw3er jest stamtąd sporo osób, jak coś to mogę zapytać czy ktoś coś wie
dzięki, jak oblookam i będę zainteresowany to poproszę o rekonensans. Na razie chyba szkoda zachodu z uruchamianiem kontaktów .
Ale bardzo dziękuję dostojny Jubilacie no name - Pią 10 Sie, 2012 Jak cos to pisz a podpytam chłopaków