anjas - Pią 17 Cze, 2011 "świetne", "wspaniałe"...
... 25 lat temu, u mnie w podstawówce, dzieci z patologicznych rodzin opowiadały te kawały.
Serio się zastanawiam czy to kogoś śmieszy. I nie chodzi mi tu o antysemityzm tylko o zwykłą sucharowość takich dowcipów.Bonczek - Pią 17 Cze, 2011 Ale masz ostatnio przekminy - IMO ciekawe anjas - Pią 17 Cze, 2011
Bonczek napisał/a:
Ale masz ostatnio przekminy - IMO ciekawe
i znów nie rozumiem co masz na myśli...
Co jest IYO ciekawe? te dowcipy?
Czy te prze-kminy?
Jakarti - Pią 17 Cze, 2011
anjas napisał/a:
Czy te prze-kminy
przekmin to taki mega dobrej jakosci kmin Ryba - Pią 17 Cze, 2011 yo dj... spin that shit
Bonczek - Pią 17 Cze, 2011 anjas, ja rozumiem co piszesz ale nie wiem dlaczego, ale taka już ludzka natura, że najbardziej ciekawe jest to czego człowiek jeszcze nie poznał/nie zrozumiał - stąd też moje zaciekawienie anjas - Pią 17 Cze, 2011
Bonczek napisał/a:
anjas, ja rozumiem co piszesz ale nie wiem dlaczego
piszę dlatego, że np.:
1. uważam, że tak jest, bo jest to poparte moim doświadczeniem, pamięcią, wiedzą.
2. wiem, że tak jest
(w zależności od sytuacji)
to w sumie nic tajemniczego. Jeśli chcesz to zgłębiać to zapraszam.
Poza tym nie rozumiem co kontrowersyjnego jest w moich komentarzach, że aż tak Cię to porusza, ale ludzie ekscytują się różnymi rzeczami i mają do tego pełne prawo.Bonczek - Pią 17 Cze, 2011 Ja tylko napisałem, że są ciekawe i że niektórych nie rozumiem Ryba - Pią 17 Cze, 2011
o karwa szok
polecam od 3:00Koto - Pią 17 Cze, 2011
Ciekawe co jest w stanie wywrzec wrażenie na takim kolesiu, skacząc na bungee pewnie by zasnął Ryba - Pią 17 Cze, 2011 No oni tam czasem popiepszają ponad 300 km/h.
A tu jego kolega jak przyyebał w most przy 200
No cóż ryzyko zawodowe misiek86electro - Pią 17 Cze, 2011
haaaba babbaaa? NBL - Pią 17 Cze, 2011
Koto napisał/a:
xD
Ciekawe co jest w stanie wywrzec wrażenie na takim kolesiu, skacząc na bungee pewnie by zasnął
skok z spadochronem za który robiła by foliówka z biedronkiMichał - Pią 17 Cze, 2011 Ryba - FUCK !!! mega!!! 2.:48 mnie rozyebaoAnonymous - Pią 17 Cze, 2011
anjas napisał/a:
"świetne", "wspaniałe"...
... 25 lat temu, u mnie w podstawówce, dzieci z patologicznych rodzin opowiadały te kawały
i tu mnie masz
wypisz wymaluj , ten opis idealnie do mnie pasuje
hahahahaha , haaaba babba genialne
btw.
Żydzi schowali się przed Niemcami w studni i udają echo.
Jeden z Niemców mówi:
- Może są w lesie?
Echo:
- Może są w lesie , lesie ?
Drugi Niemiec mówi:
- Może są w studni?
Echo:
- Może są w studni , studni?
Trzeci Niemiec:
- A może wrzucimy granata do studni ?
ECHO:
- A MOŻE SĄ W LESIE , LESIE?!