anjas - Nie 14 Lis, 2010 Dobry wyścig. Szkoda, że teraz kilka miesięcy przerwy.
Cieszę się, że wygrał Vettel. Alonso zachował się jak burak mając na koniec pretencje do Pietrowa.ŁukaszS3 - Nie 14 Lis, 2010 Kurde nie wiem niby sportowa walka nikt do nikogo nie dowalił ani team ordears ale jakiś niesmak zostaje bo mam przeczucie że walka odbyła się poza torem tzn w boksach przez taktyki itp... Mam mocno mieszane uczucia! Sam nie wiem.. wole rajdy pP - Nie 14 Lis, 2010
anjas napisał/a:
Alonso zachował się jak burak mając na koniec pretencje do Pietrowa.
nie bronię go, ale skad pewnośc ze miał pretensje?? bo powiedzieli to "komentatorzy" z polsatu
pokazał gest: "szacunek za dobrą jazdę".. Gaydek - Nie 14 Lis, 2010 Na podsumowanie przyjdzie jeszcze czas a teraz... zdrowie mistrzów!
Anonymous - Nie 14 Lis, 2010 Dobry wyścig należała się Red Bullowi podwójna korona mistrzowska!!!
Nie rozumiem tylko dlaczego zespół Renault nie mógł mieć tak trafionej taktyki przez cały sezon...Anonymous - Nie 14 Lis, 2010 Wyścig miszcz! Zazdroszcze temu vetelowi. 23lata a taki skill i hajs Gaydek - Nie 14 Lis, 2010
karolwujek napisał/a:
Nie rozumiem tylko dlaczego zespół Renault nie mógł mieć tak trafionej taktyki przez cały sezon...
Prawdopodobnie z tego samego powodu, dla którego Ferrari miało tak nietrafiona taktykę na Yas Marina.Bad-i - Nie 14 Lis, 2010 podziwiam Alonso, ja bym po wyscigu wzial latare i zrobil porzadek w swoim garazu martin.h - Nie 14 Lis, 2010 Przypadek Alonso po raz kolejny potwierdził, że mistrzostwa się nie dojeżdża, o mistrzostwo się walczy. Ferrari zaspało i RedBull zwinął wszystko.
Dobry wyścig, ale i tak nic nie pobije końcówki w 2008 roku, to były emocje.Bad-i - Nie 14 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
Dobry wyścig, ale i tak nic nie pobije końcówki w 2008 roku, to były emocje.
Niestety w obu przypadkach wygrali zawodnicy ktorym najmniej tego zyczylem martin.h - Nie 14 Lis, 2010 Powiem Ci Bad-i, że obydwu zawodników można nie lubić, ale trzeba przyznać, że mają jaja i zawsze walczą do końca saxorulez - Nie 14 Lis, 2010 mnie zawiódł Webber, jak dla mnie facet zupełnie nie pojechał... cóż czekamy na kolejny sezon a przez zimę będą emocje co dalej z Renault bo zanosi się na to że będzie to Lotus-Renault, kto będzie z Robertem jeżdził i czy oby na pewno Robert będzie chciał w tym teamie jeżdzićCHRZANEK - Nie 14 Lis, 2010 Nie oglądałem - żałuje
Byłem za Fernando - żałuje
Kubica 5 - Brawo
Dziękuje za uwagę
Pozor.kubas - Nie 14 Lis, 2010
saxorulez napisał/a:
mnie zawiódł Webber, jak dla mnie facet zupełnie nie pojechał... cóż czekamy na kolejny sezon a przez zimę będą emocje co dalej z Renault bo zanosi się na to że będzie to Lotus-Renault, kto będzie z Robertem jeżdził i czy oby na pewno Robert będzie chciał w tym teamie jeżdzić
Niby chciałbym żeby jeździł w Renault. Ale plota o tym że pójdzie do Red Bulla za Webbera jakby się stała prawdą to by mnie nie zmartwiła Bad-i - Nie 14 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
Powiem Ci Bad-i, że obydwu zawodników można nie lubić, ale trzeba przyznać, że mają jaja i zawsze walczą do końca
Tych co maja jaja i walcza do konca jest kilku - niestety sprzet nie pozwala im na wykazanie sie