martin.h, da się kupić jakąś porządną używkę MTB do 500-600 zł ?
mógłbyś coś polecić z allegro np. ?
Yarko, jasne że się da, kiedyś szukałem dla rabarbara, ale mnie olał Rewelacja to nie będzie, ale śmiało da się jeździć. Ile masz wzrostu? Spróbuję coś poszukać wieczorem lub jutro rano.
Ostre koło też jest spoko, ale jeśli się robi jednorazowo dystanse większe niż 10-15 km, nie po płaskim i często się przyspiesza/hamuje to jest to męczące. Chyba, że ma się mega siłę w nogach Yarko - Pon 18 Lip, 2011 mam jakieś 176cm wzrostu
i generalnie skłaniam się w 70% w stronę jakieś oldsql'owej szosy martin.h - Pon 18 Lip, 2011 Na szosach się zbytnio nie znam, dopiero rozgryzam ten temat, ale napewno GeKo pomoże TomsoN - Pon 18 Lip, 2011 Jarek lecz się. Czuję się winny.
A mi dzisiaj w ciągu 3 dni pękło 100km jeżdżąc lajtowo no i jeszcze miałem piękny powrót koło 8km w mega deszcz Yarko - Pon 18 Lip, 2011 ten mój rower to na prawdę do niczego się nadaje, nie działa połowa przerzutek, a jak się wczoraj przejechałem na marcinka XT to myślałem, że ten jego rower to sam jedzie Barejka - Pon 18 Lip, 2011 martin jak spadnie Ci lancuch to sam sobie radzisz czy prowadzisz na serwis? mi - Śro 20 Lip, 2011 jajebe - ale ten temat słaby, szkoda trochę, mógł być całkiem ok...martin.h - Śro 20 Lip, 2011
mi napisał/a:
jajebe - ale ten temat słaby, szkoda trochę, mógł być całkiem ok...
Słaby to jesteś Ty składając pół roku rower Bart - Śro 20 Lip, 2011 martin, dostaniesz 50zł jak na miesiąc przestaniesz pisać na hh.org, serio.Jacek - Śro 20 Lip, 2011 mi - Śro 20 Lip, 2011
martin.h napisał/a:
Słaby to jesteś Ty składając pół roku rower
Jacek - Śro 20 Lip, 2011 martin 4U
martin.h - Śro 20 Lip, 2011 Może ktoś zamknąć/wykasować ten temat ? Piszę poważnie