Humor mi odpowiada więc zostaje, gorzej jeśli coś chcę się dowiedzieć wtedy są schody faldzip - Pon 16 Maj, 2011 noiseblocker, na serio do tego forum trzeba przywyknac, wejdz sobie w watek Spaczony rybny swiat, to potem cala reszta wyda Ci sie lajtowa Marek23 - Wto 17 Maj, 2011 Ja jednak twierdzę,że dobrze ustwawiony Bilstein robi robotę. Lepszą niz te wszystkie regulowane zawiasy za rozsądne pieniądze.NBL - Wto 17 Maj, 2011
faldzip napisał/a:
noiseblocker, na serio do tego forum trzeba przywyknac, wejdz sobie w watek Spaczony rybny swiat, to potem cala reszta wyda Ci sie lajtowa
Wchodziłem - nic mi nie mów totalny owned.. masakra itp etc.
Wracając do tematu - tutaj chyba najlepiej się dowiem na jakie amorki mam się
czaić - obecnie jakieś tam mam ale nie wiem co nawet bo 1 właściciel coś innego zakładał,
i po mału kończą swój żywot i czas zbierać na nowe dlatego też pytam, Taki bil nie był by
zły, są też ludzie którzy nie powiedzą złego słowa na agx-y itp to mnie zastanawia właśnie.
tak samo z koni street... potrzebuje coś co by było nie co sztywne i komfortowe koledzy.
Autko nie jest do upalania poki co bo silnik za mały.. ale to ma się zmienic... na razie
ma zajebiście wyglądać iQ - Wto 17 Maj, 2011 BilsteinAnonymous - Wto 17 Maj, 2011 Bilsteinkamil - Wto 17 Maj, 2011 Ja miałem AGX i po roku już tył wymieniłem właśnie na B8, przód także będzie wymieniany...
do 106/saxo to bil i nic nie kombinować Jaco - Wto 17 Maj, 2011 Bilsteinfaldzip - Wto 17 Maj, 2011 to jeszcze sie upewnie:
B6 jest do normalnej wysokosci zawiasu, a jak jest gleba to B8?
I co polecacie na zimowe upalanie przy temp < 0? bo moje szutrowe pug sporty wybieraja wtedy rownie dobrze co drewniane kolki NBL - Wto 17 Maj, 2011 no to już wszystko wiadomo w takim razie zbieram szmal ażeby w przyszłości wymienić,
byłyby juz nawet w tym miechu ale wychodzi mi ubezpiecznie , przeglad i za lakiernika zapłacić trzeba.. i reszta dupereli O_O mogłbym sobie takich 8 amorków kupic...NBL - Wto 17 Maj, 2011 faldzip, b4 to zamiennik seri
b6 to już dla gleby na "nie" grubym tłoczysku
b8 już jest na grubym - dobrze mówie?iQ - Wto 17 Maj, 2011 b6 do serii
b8 do krotszych sprezyn
P.S. Ja mam hunde, moge sie nie znacfaldzip - Wto 17 Maj, 2011