GOKART - Nie 27 Sty, 2008 zapytaj posiadaczy diesli michool_vt - Nie 27 Sty, 2008
GOKART napisał/a:
zapytaj posiadaczy diesli
rasta - Nie 27 Sty, 2008 Ale z was Beje DeeS - Nie 27 Sty, 2008 Gokart te opony co podales Bridgestone Potenza RE-01R
chyba niezle sa
Zastanawiam sie czy ich nie lyknac poki siedze w usa Tylko jak to powysylac do polski ?:>rasta - Nie 27 Sty, 2008 Wysyłka będzie kompletnie nieopłacalna....GOKART - Nie 27 Sty, 2008 tyle że one chyba nie są przeznaczone na rynek EU bo w stanach trochę inny asfalt jest Mogą się inaczej zachowywać na naszych drogach albo pieprzę jak potłuczomy rasta - Nie 27 Sty, 2008
GOKART napisał/a:
pieprzę jak potłuczomy
Gorzej GOKART - Nie 27 Sty, 2008 Na bocznej ściance jest taki znacznik czy konkretny model opony posiada homologację na dany rynek (E4 - w przypadku krajów Unii Eurpoejskiej )
Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, pewnie chodzi o jakąś bzdurną pieczątkę jakiegoś bardzo waznego urzędu. Niech żyje eurosocjalizm.k-mart - Nie 27 Sty, 2008 Pisalem ze cliowka jest na hakkepelitach. Poniewaz dostalem urzedowy zakaz prowadzenia samochodu, wyslalem Starszego Williamsem do PL.
te gumy na zimnym wilgotnym asfalcie nic nie trzymaja, ponoc wozilo go po calej drodze.
NIgdy wiecej nie kupie tych gum, zrobilem te same doswiadczenia.
One sie nadaja na zasniezone trasy finalndii (czytaj snieg puchowy) a nie na rozjezdzony.Dariano - Pon 28 Sty, 2008 Z moich doswiadczen jesli chodzi o deszcz F1 mistrz uniroyal Rainsport swietna minus to bardzo szybko sie zuzywa nawet toyo T1R sa trwalsze Na suchy asfalt TOYO T1R sa kozackie nie wiem czy chce eksperymentowac z innymi moze z jakas Yokohama sprobuje. Na temat zimówek nie mam zdania jezdzilem na roznych ale nie mam zdaniaMłody Papież - Pon 28 Sty, 2008 T1R nadają się do sieny... jak się rozgrzeją to strasznie się ślizgają, znacznie się "kruszą" no i mają miękkie boki...M - Pon 28 Sty, 2008 a Yoko Parada Spec II ?Młody Papież - Pon 28 Sty, 2008
no kleją jak popieprzone jak się rozgrzeją...
...ale schodzą w oczach...
...no i się targają jak sie je przegrzeje Dariano - Pon 28 Sty, 2008 dzon ty to lepiej sie nie wypowiadaj zabojco opon DDariano - Pon 28 Sty, 2008
Dżon napisał/a:
T1R nadają się do sieny... jak się rozgrzeją to strasznie się ślizgają, znacznie się "kruszą" no i mają miękkie boki...
U mnie w saxo spisywały sie wysmielicie i chetnie dokonam zakupu poraz kolejny.
Zalezy do czego ma sluzyc taka opona mowimy o oponie na tor?? na ulice ??czy jakis kompromis ??!!