Zostawić w CV adres, czy nie ma to większego sensu ?Kuner - Wto 11 Mar, 2014
Czesio napisał/a:
Kuner , ile płacisz ?
Odpowiednio do wykonywanej pracy
Czesio napisał/a:
Zostawić w CV adres, czy nie ma to większego sensu ?
Ja bez adresu olewam.Kuner - Wto 11 Mar, 2014 aaa.. no ja chce ze zdjęciem zawsze bo jak ktoś ma twarz mordercy to cieżko arssss - Wto 11 Mar, 2014 A nie powinien napisać jeszcze ile ma lat albo kiedy się urodził?Chloru - Wto 11 Mar, 2014 Czesio, oprócz tego, że jest brzydkie (sorry o gustach się nie dyskutuje - albo się ma gust albo nie ). To:
- laborant drogowy, <- niepotrzebny przecinek
- niespójne formatowanie - po Youngtimergarage&shop (spacja przestała działać?) dodajesz linię, po innych nazwach nie.
- kwalifikacje - długa, mało czytelna lista. Znowu niespójność w formatowaniu - robisz po nich pustą linię. Nie robisz jej po wykształceniu.
- zainteresowania - czemu wszystkie z wielkiej litery? Znowu popieprzyłeś przecinki.
Co do treści - nie znam się na branżach o których piszesz ale myślę, że bardziej wiarygodnie wyglądałoby to CV gdybyś podał jakieś gatunki, klasy tych mieszanek, ilość przeprowadzonych badań, firmy z którymi współpracowałeś etc.
Kolejna uwaga - nie każdy musi wiedzieć co robi np. laborant drogowy. Proponuję przygotować sobie dobry szablon CV, który będziesz modyfikował pod konkretną aplikację.Kamill - Wto 11 Mar, 2014 Dobra otworzyłem to czecha CV, przecież on robi sobie z was jaja Anonymous - Wto 11 Mar, 2014 Nie robię sobie jaj, poprawiam wszystkie błędy o których tutaj była mowa.wasq - Wto 11 Mar, 2014 mnie razi opis " jw. " w Twej pierwszej pracyDariano - Śro 19 Mar, 2014
Kuner napisał/a:
aaa.. no ja chce ze zdjęciem zawsze bo jak ktoś ma twarz mordercy to cieżko
To z moim sympatycznym wyrazem twarzy nie przeszedł bym pierwszej selekcji was79 - Śro 19 Mar, 2014 Oj Dareczku, ty sypiasz w garniturzeBonczek - Śro 19 Mar, 2014