Ciekawy jestem komu się uda w sezonie wejsc do TOP 10 "zwykłym" autem
poczekaj jak zrobię dolot i założę medie na tył
GeKo - Pon 14 Maj, 2012 Przem_106, Wawrzyczek rok temu już na krótkim przełożeniu i szperze robił takie samy czasy co Piotrek wtedy Nką, teraz robił lepsze wniosek jest dość prosty
z Jureckim w Astrze wygrywał. Teraz Jurecki wjeżdża w TOP 5.Anonymous - Pon 14 Maj, 2012 A co jak tam honda Piotrka??Coć sie zmieniło od zeszłego sezonu??Jacek - Pon 14 Maj, 2012 jest krótkie przełożenie i szperaqbus - Pon 14 Maj, 2012 Wawrzyczek wjezdzal w tamtym roku na oesach w top10, z tego co pamietam to i nawet czasami w top5.GeKo - Pon 14 Maj, 2012 qbus, A nie dziwi Cię, że Piotrek w tym roku mając niby ten sam spec co on, nie podejmuje z nim walki? Koto - Pon 14 Maj, 2012 Wawrzyczek wcale frajerem w szybkim samochodzie nie jest, może po prostu jest szybki.GeKo - Pon 14 Maj, 2012 Koto, Nic takiego nie powiedziałem uważam że jest mega szybki!!!, ale nie wierzę też że nagle się poprawił o ponad 1sek na 1km.qbus - Pon 14 Maj, 2012 Odjezdzal bo nie mial na tym rajdzie tych problemow co Piotrek. Beda sie scigac w tym roku ze sobą Marek23 - Pon 14 Maj, 2012 Jak to jest z tymi terminiami zgłoszeń? Na Karkonoski jutro upływa pierwszy termin. A w drugim ile kosztuje wpisowe? Na Mazowieckim przedłużyli termin pierwszy tak? Kiedy takie info może sie pojawić odnośnie Karkonoskiego. Kurde, jak nie teraz to dopiero na Dolnośląskim się pojawię w RPP i trochę mnie swędzą ręce żeby sie poturlać po Karkonoszach.ade - Pon 14 Maj, 2012
Przem_106 napisał/a:
Dobrze, ze jest jeszcze w cyklu kilka rajdow technicznych, gdzie tak jak napisałes VMax będzie w okolicach 150-160 i tam jeszcze mozna cos ujechac słabszym sprzętem tym bardziej w deszcz. Ciekawy jestem komu się uda w sezonie wejsc do TOP 10 "zwykłym" autem
wierzę w Marka:DMarek23 - Pon 14 Maj, 2012
ade napisał/a:
wierzę w Marka:D
Mi potrzeba jakiś testów, to wtedy coś zacznę jechac. Na razie forma przeciętna. Ale dzięki ade za wiarę, pamiętam,że Cię nie klepłem w Twojej astrze na Wyrazowie. Duży szacun za to.Przem_106 - Pon 14 Maj, 2012 Na Karkonoskim duzo łatwiej o dobry wynik niz na Dolnosląskim. OS-y bardziej techniczne i okolica przepiękna Marek23 - Wto 15 Maj, 2012 Tylko,że skrzynię poskładaną ze szperą i krótkim miałbym na styk przed Karkonoskim. A obiecałem sobie,że tak na ostatnią chwile autem gotowym nie jadę. To jest potem stres i brak koncentracji, czego efekty pokazałem na Barbórce. Do tego nie mam opon za bardzo, z kasą słabo. Już się nauczyłem,że nie ma co na chama startować, jak 4 dni przed rajdem milion rzeczy do ogarnięcia. Poczekam, coś potrenuję i wystartuję na spokojnie. Pamietam zapoznanie z Dolnośląskiego, podobały mi sie te oesy.qbus - Wto 15 Maj, 2012 No to 3 oes w naszym wykonaniu plus "przygoda" z 4 na koniec: