roj - Nie 07 Paź, 2012 o fak
trzymam za to żeby nie miał zadraśnięcia nawet!!pP - Nie 07 Paź, 2012 mam nadzieje ze z nim okno name - Nie 07 Paź, 2012 Trojan mówi że wszystko okiRasputin - Nie 07 Paź, 2012 O ku.rw.a!! Całe szczęście że nic sie nie stało kierowcy.no name - Nie 07 Paź, 2012
Coś na pewno odczuje jak adrenalina zejdzie roj - Nie 07 Paź, 2012 potwierdzam info: Pum cały i zdrowy.
szczęście w nieszczęściu, pozostaje kibicować i ew. pomagać w szybkiej odbudowie jeśli będzie taka koncepcja.fydi - Nie 07 Paź, 2012 Ale masakra. Dobrze, że kierowca i nikt inny nie odniósł obrażeń.was79 - Nie 07 Paź, 2012 uff aż mnie ciary przeszły, dobrze, że pum cały i zdrowy! głowa do góry chłopie!KarQ - Nie 07 Paź, 2012 Kamill - Nie 07 Paź, 2012 Faak, PUM współczuje. Widać że sam roll bar w tym przypadku nic by nie dał, musiałał by być klata.Janusz - Nie 07 Paź, 2012 furę się odbuduje Janusz - Nie 07 Paź, 2012
Kamill napisał/a:
Faak, PUM współczuje. Widać że sam roll bar w tym przypadku nic by nie dał, musiałał by być klata.
a roll bar cos tam by jednak pomógł, zauwaz jak skoszony jest z tyłu dach po lewej stronie. Ale dobrze ze był kubeł i pasy, bo to robi okrutną robotę przy rolce zefir - Nie 07 Paź, 2012 masatra,
auto stoi na prostej startowej przy wjezdzie do depo?
wiadomo jak to sie stalo?Stf - Nie 07 Paź, 2012 Jaki rollbar ?
Pum zdrowy. To najwazniejsze.Janusz - Nie 07 Paź, 2012
Stf napisał/a:
Jaki rollbar ?
Pum zdrowy. To najwazniejsze.
no właśnie o to chodzi, bo jak chodzi o budę to nawet klata by mogła nic nie dać bo zazwyczaj i tak się gdzieś przygnie przy takim dzwonie. Mi właśnie o to chodzi, ze dobrze ze pum miał kubeł i szelki, jakby nie to to na pewno nie poczułby dacha, a tak to może mu kompletnie nic nie być