To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Walle - Wto 11 Gru, 2012

a co on ma wspólnego z tematem o bieganiu? :>
M - Wto 11 Gru, 2012

Że biegać można z jedną nogą :>
zefir - Wto 11 Gru, 2012

w tym temacie oprocz biegania pojawiła się siłownia, podnoszenie ciężarów i kilka innych dyscyplin z braku tematu stricte o sporcie, wrzuciłem tutaj :faja:
faldzip - Śro 23 Sty, 2013

Ostatnio zauwazylem, ze sporo osob biega tak jakby nie zginajac nog w kolanach i robi przy tym krotkie kroki. Niby szybko biegna, ale przebieraja tymi "sztywnymi" nogami ciach ciach ciach ciach :> dziwne to dla mnie, ja robie dwa razy dluższe tak bardziej podstakakując. Pytanie moje czy to jakas jest dlugodystansowa czy inna technika, ktorej nieogarniam, czy co?
Bart - Śro 23 Sty, 2013

tę technikę wynalazła parędziesiąt lat temu grupa anglików:

Vlodarsky - Sob 23 Mar, 2013

Jutro o 10 rusza pół maraton warszawski. Jest to jeden z moich treningów do pełnego maratonu.... w którym miałem nie brać udziału a wyszło jak wyszło.
Kto biegnie jutro ?
Pp na pewno biegnie z tego co wiem. Ktoś jeszcze ?

Vlodarsky - Nie 24 Mar, 2013

No i co biegł ktoś poza mną i pP ?
Poprawiłem swoje trzy życiówki :) i nie wiem jak to się stało... cały tydzień nie trenowałem, żywiłem się tylko w Mc Donalds, pizzerii, w kebabie, na stacjach benzynowych i często wracałem z pracy po północy - nic nie zapowiadało osiągnięcia więcej niż mój cel.
http://www.endomondo.com/...WVsaW5lOmZhbHNl

qbica - Nie 24 Mar, 2013

gratulacje :pom:
pP - Nie 24 Mar, 2013

gratulacje Marek! :)
ja pobiegłem oficjalnie 1.46
nieoficjalnie wydawało mi się, że szybciej ;D

pP napisał/a:
nieoficjalnie wydawało mi się, że szybciej ;D

a mi odwrotnie :>

roj - Nie 24 Mar, 2013

o kurde, szacun Marek, szacun Pepe!
bizon - Nie 24 Mar, 2013

najs, gratulacje :)
Przem_106 - Nie 24 Mar, 2013

Gratulacje Marek i PP! Bardzo fajny czas. To już jest naprawdę szybko. Zazdroszczę.
Wstyd mi, że nie zaglądam do tego tematu :/ ale od bardzo długiego czasu nie mogę się zebrać. Jestem ciągle przemęczony, przepracowany, nie wyspany i zawsze jest coś.....
Probuję też w tym sezonie wrócić do rajdowania, co prawda na razie amatorskiego i to też zabiera czas.
Dziś jednak wyszedłem na dwór i zaliczyłem 5-tkę w 22.30. Dużo mnie to kosztowało i jeśli nie zachoruję ;D to może jeszcze w tym tygodniu to powrórzę.

Ja nie ukrywam, że mój obecny cel to Twój czas na 10 km Przemek :-) no i drugi cel ważniejszy to ukończyć maraton tak jak chcialem rok temu.
Walle - Pon 25 Mar, 2013

dobry czas. Gratulacje :)

Prędkość też nienajgorsza :)