Walle - Wto 11 Gru, 2012 a co on ma wspólnego z tematem o bieganiu? M - Wto 11 Gru, 2012 Że biegać można z jedną nogą zefir - Wto 11 Gru, 2012 w tym temacie oprocz biegania pojawiła się siłownia, podnoszenie ciężarów i kilka innych dyscyplin z braku tematu stricte o sporcie, wrzuciłem tutaj faldzip - Śro 23 Sty, 2013 Ostatnio zauwazylem, ze sporo osob biega tak jakby nie zginajac nog w kolanach i robi przy tym krotkie kroki. Niby szybko biegna, ale przebieraja tymi "sztywnymi" nogami ciach ciach ciach ciach dziwne to dla mnie, ja robie dwa razy dluższe tak bardziej podstakakując. Pytanie moje czy to jakas jest dlugodystansowa czy inna technika, ktorej nieogarniam, czy co?Bart - Śro 23 Sty, 2013 tę technikę wynalazła parędziesiąt lat temu grupa anglików:
Vlodarsky - Sob 23 Mar, 2013 Jutro o 10 rusza pół maraton warszawski. Jest to jeden z moich treningów do pełnego maratonu.... w którym miałem nie brać udziału a wyszło jak wyszło.
Kto biegnie jutro ?
Pp na pewno biegnie z tego co wiem. Ktoś jeszcze ?Vlodarsky - Nie 24 Mar, 2013 No i co biegł ktoś poza mną i pP ?
Poprawiłem swoje trzy życiówki i nie wiem jak to się stało... cały tydzień nie trenowałem, żywiłem się tylko w Mc Donalds, pizzerii, w kebabie, na stacjach benzynowych i często wracałem z pracy po północy - nic nie zapowiadało osiągnięcia więcej niż mój cel.
http://www.endomondo.com/...WVsaW5lOmZhbHNlqbica - Nie 24 Mar, 2013 gratulacje pP - Nie 24 Mar, 2013 gratulacje Marek!
ja pobiegłem oficjalnie 1.46
nieoficjalnie wydawało mi się, że szybciej Vlodarsky - Nie 24 Mar, 2013
pP napisał/a:
nieoficjalnie wydawało mi się, że szybciej
a mi odwrotnie roj - Nie 24 Mar, 2013 o kurde, szacun Marek, szacun Pepe!bizon - Nie 24 Mar, 2013 najs, gratulacje Przem_106 - Nie 24 Mar, 2013 Gratulacje Marek i PP! Bardzo fajny czas. To już jest naprawdę szybko. Zazdroszczę.
Wstyd mi, że nie zaglądam do tego tematu ale od bardzo długiego czasu nie mogę się zebrać. Jestem ciągle przemęczony, przepracowany, nie wyspany i zawsze jest coś.....
Probuję też w tym sezonie wrócić do rajdowania, co prawda na razie amatorskiego i to też zabiera czas.
Dziś jednak wyszedłem na dwór i zaliczyłem 5-tkę w 22.30. Dużo mnie to kosztowało i jeśli nie zachoruję to może jeszcze w tym tygodniu to powrórzę.Vlodarsky - Nie 24 Mar, 2013 Ja nie ukrywam, że mój obecny cel to Twój czas na 10 km Przemek no i drugi cel ważniejszy to ukończyć maraton tak jak chcialem rok temu.Walle - Pon 25 Mar, 2013 dobry czas. Gratulacje