GeKo - Sob 09 Kwi, 2011 Ogryzek zaskakuje !!! 2 OSy pod rząd wbił się do trójki. Jak na niego dobry progres.Bad-i - Sob 09 Kwi, 2011
GeKo napisał/a:
Na Ogryzka to chyba nikt nie stawiał.
Ogryzek już 3 w generalce 106 - Sob 09 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
Dziemidok stoi - ciekawe co sie sypnelo
Edit: uszkodzone zawieszenie
szkoda bo chyba zaczynal poznawac auto....Bad-i - Sob 09 Kwi, 2011 Gregorczyk spadł na ostatnie 106 - Sob 09 Kwi, 2011 ciekawe czy ktos w sezonie podepnie sie pod grzbka i nowocienia..... raczkowski
tu kompletnie nie daje rady. wiselka nie jedzie choc po suchym chlopaki astrami
raczej nie powalcza skoro bąk taka mocna astra traci po drugiej petli minute.
moze BARAN jak sprzet pozwoli i cos pojedzie.
wogole pierwsza 12tka po drugiej petli wyglada fajnie:
- 7 hond
- 3 c2r2
- 2 astry
i dopiero na 13 i 14 clio...
moze marek23 cos z tym zrobi....GeKo - Sob 09 Kwi, 2011 Brak dobrych driverów w clio, może poza Kubatem, ale on jest jeszce młody i auto raczej mocno niedoinwestowane.106 - Sob 09 Kwi, 2011 pezota tez nie ma zadnego w pierwszej 10tce GeKo - Sob 09 Kwi, 2011 Zawiodlem sie na Mikołajczyku liczyłem na pierwszą trójkę.106 - Sob 09 Kwi, 2011
GeKo napisał/a:
Zawiodlem sie na Mikołajczyku liczyłem na pierwszą trójkę.
poczekaj jeszcze na drugiego
poza tym widac ze sie rozjezdzal.... druga petla juz bardzo szybka.
i to pierwszy start honda a wczesniej dluga przerwa. wg mnie bedzie
dobrze w kolejnych startach.jarek-malopolska - Sob 09 Kwi, 2011
106 napisał/a:
pezota tez nie ma zadnego w pierwszej 10tce
A Buff i Grzyb
Kurde faktycznie tempo ogryzka mnie zadziwiło.. chyba cała zime z auta nie wysiadał qbus - Sob 09 Kwi, 2011 W A6 sie pozmienaja wyniki, chłopaki m.in. Światecki i Mikołajczyk stawali na oesie, jakaś dziwna akcja odtwarzają nagrania z onbordów, póki co nie wiadomo o co chodzi. My przejechalismy, baaaardzo spokojnie, na syfie tempo spacerowe, grunt to zameldowac sie na mecie. Jutro tez jest dzien ide na pifko, strzałka.korek171 - Sob 09 Kwi, 2011 Co się stało z Jackiem Jureckim wiesz może??
Podobno wybombił na os1 ?!Bad-i - Sob 09 Kwi, 2011
qbus napisał/a:
W A6 sie pozmienaja wyniki, chłopaki m.in. Światecki i Mikołajczyk stawali na oesie, jakaś dziwna akcja odtwarzają nagrania z onbordów, póki co nie wiadomo o co chodzi. My przejechalismy, baaaardzo spokojnie, na syfie tempo spacerowe, grunt to zameldowac sie na mecie. Jutro tez jest dzien ide na pifko, strzałka.
qbus napisz cos wiecejmatt - Nie 10 Kwi, 2011 ?!
106 - Nie 10 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
qbus napisał/a:
W A6 sie pozmienaja wyniki, chłopaki m.in. Światecki i Mikołajczyk stawali na oesie, jakaś dziwna akcja odtwarzają nagrania z onbordów, póki co nie wiadomo o co chodzi. My przejechalismy, baaaardzo spokojnie, na syfie tempo spacerowe, grunt to zameldowac sie na mecie. Jutro tez jest dzien ide na pifko, strzałka.
qbus napisz cos wiecej
tak tez bylo to widac w wynikach online
148 stracil nagle 2 min
149 1 min
obaj na jednym odciku wiec to troche podejrzane bylo
zobaczymy