rasta - Śro 13 Lip, 2011 Mój wspólnik ma 5, z czego dwa są warte tyle co Mors albo i więcej Anonymous - Śro 13 Lip, 2011 medie na tył !Michał - Czw 14 Lip, 2011 martin.h - Sob 16 Lip, 2011 Nowe gumy już na pokładzie Jak ktoś szuka taniej i wrzechstronnej opony to polecam Continentala Race Kinga 2.2. Po asfalcie, szutrze, piasku idzie jak przecinak. Nieźle amortyzuje korzenie i wieksze kamienie, a w dodatku bezproblemowo się montuje/demontuje bez użycia łyżki.
TomsoN - Sob 16 Lip, 2011 Moje 0,03pln. Ja mam aktualnie na wykończeniu Panaracer'y Mach SS(przód) i SK(tył) i złego słowa o nich nie mogę powiedzieć Przód to taki bieźnikowy semi sliczek, natomiast tył to typowa opona napędowa dająca naprawdę sobie radę w terenie http://www.ii.uj.edu.pl/~...h/sliktest.html - 2 pierwsze opony
Parę lat temu płaciłem po 59zł za sztukę, ale już chyba ich nie produkują
I masz za czysty rower Martinie, wstydź się! Jacek - Sob 16 Lip, 2011 martin.h Ty nap.ierdalaczu!!!ogień!!!bizon - Sob 16 Lip, 2011 ja dzis zaliczylem 36km, w tym brodzenie w blocie na sciezce miedzy murkami, tak z metr szerokosci i nawet zawrocic nie mozna poza tym jedna pania ktora mi wyjechala z podporzadkowanej przed "maske" ale dalem rade wyheblowac i pan, ktory mnie z ulicy autem zepchnal. zaczynam sie bac tego roweru.martin.h - Sob 16 Lip, 2011
Jacek napisał/a:
martin.h Ty nap.ierdalaczu!!!ogień!!!
Jechałem dziś przez Bytom
TomsoN napisał/a:
I masz za czysty rower Martinie, wstydź się!
Już nie
Ja dziś lajtowo, jutro planuje jakieś 50 km, ktoś chetny na Suchą Górę ? Michał - Sob 16 Lip, 2011
Jacek napisał/a:
martin.h - Sob 16 Lip, 2011
Michał napisał/a:
Jacek napisał/a:
Przypie.dolić Ci tym szpadlem co stoi przy ławce ? Barejka - Nie 17 Lip, 2011 martin.h, na chuj Ci szpadel? Kopiesz rowy?Janusz - Nie 17 Lip, 2011
Barejka napisał/a:
martin.h, na zły czlowiek Ci szpadel? Kopiesz rowy?
zakopuje nim niewierne dziewice martin.h - Nie 17 Lip, 2011 Yarko - Pon 18 Lip, 2011 martin.h, da się kupić jakąś porządną używkę MTB do 500-600 zł ?
mógłbyś coś polecić z allegro np. ?EmerytRs2 - Pon 18 Lip, 2011 polecam swój rower za 600 może i bymn oddał
połowa z niego jest nowa