Jacek - Pon 16 Maj, 2011 aj aj, położył bym się na tych piersiątkach NBL - Pon 16 Maj, 2011
kamil napisał/a:
KYB AGX mnie zawiódł - po roku tył się poddał. Teraz jest B8 i jestem zadowolony, zdecydowanie lepiej klei niż AGX. W następnym sezonie zmieniam też przod na B8.
Lepiej dopłacić 200-400 pln niż potem jęczeć, że chuuuujnia
A MTS albo ta-technix? są tanie faktAnonymous - Pon 16 Maj, 2011 Jezdziłem ostatni bmw 318is na mts-tragedia!!!Własciciel tego bmw po przejazdzce moim od razu zaczoł szukac bilaNBL - Pon 16 Maj, 2011 rabarbar, dobrze wiedzieć - dzięx - może ktoś inny też coś doda? jakies spostrzeżenia?Jacek - Pon 16 Maj, 2011 http://a3.sphotos.ak.fbcd...2_7968968_n.jpgNBL - Pon 16 Maj, 2011
ale nie znaczy to że nie jest to dobre Michał - Pon 16 Maj, 2011 HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENBL - Pon 16 Maj, 2011 wracając do tematu hm?M - Pon 16 Maj, 2011
noiseblocker napisał/a:
nie no bez kitu ale OT..
ale nie znaczy to że nie jest to dobre
Przyzwyczajaj się EmerytRs2 - Pon 16 Maj, 2011 albo idź stont Bad-i - Pon 16 Maj, 2011 Panowie, zaczynam mocno zagłębiać sie w temat zawieszen a w szczegolnosci w ich możliwości.
Czy mamy gdzies w tym temacie jasno opisane roznice (takie dogłębne) odnosnie zawieszenia typu 2 way vs 3 way.
Wiadomym jest ze 2 way ma odbicie i dobicie a w 3 way dodatkowo mamy high speed i low speed.
Dzisiaj dopiero zrozumiałem ze tak na prawde zbiorniczki i gwint nie sa zaliczane do regulacji zawieszeń rajdowych.
I teraz tak, mamy dla przykładu nowe zawieszenie HP Sporting ktore jest 2 way, ale mamy tez zawieszenie Protluma do 106/Saxo (tez czeski) ktore podobno konkuruje z Riegerem (wartosci 40.000 pln).
Ja o protlumie do tej pory nie slyszalem - ale jak cos wiecie to tez prosze o info.NBL - Pon 16 Maj, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
albo idź stont
miły jesteś .
Humor mi odpowiada więc zostaje, gorzej jeśli coś chcę się dowiedzieć wtedy są schody