To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Michał - Czw 17 Sie, 2006

zastanawiam sie nad tym strick
M - Czw 17 Sie, 2006

Michał napisał/a:

TEraz sie zastanawiasz, od nastepnego spota bedziesz pewien :D

Niemy - Czw 17 Sie, 2006

Michał napisał/a:

no tak, a ja tu cos czytalem w innym temacie ze saxo za duzo pali i zmieniasz na dezla ;)

bo taka hania to wciaga pewnie jeszcze wiecej

M - Czw 17 Sie, 2006

Niemy napisał/a:
Michał napisał/a:

no tak, a ja tu cos czytalem w innym temacie ze saxo za duzo pali i zmieniasz na dezla ;)

bo taka hania to wciaga pewnie jeszcze wiecej

Z tego co deklarowal Michal po miescie pali mu bez pałowania 12l...
hania vti przy NORMALNEJ;) jezdzie pali jak zwykle 1.6 (standardowo)

Loko - Czw 17 Sie, 2006

Saxofon nie łyknie 12 bez pałowania po mieście i też pali jak normalne 1.6, mi po mieście je 10 przy normalnej dynamicznej jezdzie.

A Michał i tak nie kupi hanki, bo z tego co mówił wyznacznikiem dla niego jest bezwypadkowosć auta, a takich hanek nie ma bezwypadkowych. Jak to kiedyś ktoś dobrze powiedział, bezwypadkowa to by pewnie kosztowała tyle co nowa :)

Michał a pamietasz co mówiłes jak ja szukałem auta ? :D

[ Dodano: Czw 17 Sie, 2006 ]
Em zrób tak żeby twój podpis był odnosnikiem do twojej strony na sprit monitorze

Grzesiek VTS - Pią 18 Sie, 2006

to jak wy jeździcie mi max spalił 10 po mieście ale tylko jak pałowałem, teraz pali mi jakieś 8 na 100 w mieszanej jeździe raz w podłogę raz jak emeryt.

WIEC CO JEST GRANE !!!!!!!!!!!!!!!!
12 litrów :566:

Michał - Pią 18 Sie, 2006

Loko - ty nie badz taki mundry :D :564:
Grzesiu - no niestety . W miescie ci pali 8 ?? To ja ci powiem ze dzisiaj byłem w krakowie . Miałem równo paczke na ałera . Prędkosc 120- 150 ( starałem sie trzymać w dwóch czerwonych kreskach na cyferblacie ) max. Bez hadrcorowego wyprzedzania ani razu ( mało osob na trasie ). Raz na autostradzie pod balicami 210 przez 5 sekund.
Średnia, uwaga - 7.5 . NA TRASIE !! i spokojna jazda !!

Loko - Pią 18 Sie, 2006

No nie no ale jak to motyla ręka, byłeś w Krakowie i nic nie mówiłeś :560: ja nie wiem co się dzieje to już druga osoba odwiedza kraków i nic nie mówi :)
M - Pią 18 Sie, 2006

Loko napisał/a:
No nie no ale jak to motyla ręka, byłeś w Krakowie i nic nie mówiłeś :560: ja nie wiem co się dzieje to już druga osoba odwiedza kraków i nic nie mówi :)

No jeszcze ja bylem w krakowie ostatnio ogladac silnik ktory siedzi juz w hani :)
Ale to na chwile bylo :D

ja byłem na lotnisku na chwile ziomuś.
strick - Pią 18 Sie, 2006

Łukasz też mówił że kupi sobie 2 auto, a saxo zostanie na zawsze! I co, sprzedaje go!
Grzesiu ładnie Ci pali saxo, obojętnie jak jezdze to zawsze bierze koło 10!
Michał zycze powodzenia w poszukiwaniu nie bitej hani, to będzie chyba trudniejsze od znalezienia saxo!

juz znalazłem taką, tylko cena zaporowa :( ale jestem w trakcie negocjacji :D
Loko - Pią 18 Sie, 2006

Nie wierze ze znalazłeś w naszym pięknym kraju nie bitą vti, to niemozliwe to była by pierwsza taka sztuka w PL :D

Ja nadal nie moge uwierzyć ze zamieniasz saxolota na hanke :D , przeglądnałem pw dzisiaj i jak kupisz hanke to Ci przekopiuje z niego jakie masz auto :D :D

Ja kiedyś byłem blisko zakupu vti, wygladała elegancko, oczywiście bita, ale gość miał zdjęcia jak była rozbita, więc do przełknięcia to było, cena też ok, ale jednak tak wyszło ze nie wziąłem jej no i na dzień dzisiejszy się ciesze bo podobno sie nieźle posypała nowemu właścicielowi :D

Anonymous - Pią 18 Sie, 2006

Michał napisał/a:
juz znalazłem taką, tylko cena zaporowa :( ale jestem w trakcie negocjacji :D

A jeździła nią starsza Pani rocznik '32? :D

Sorry, nie mogłem siem powstrzymnąć ;)

Ale wszystkiego dobrego z nowym nabytkiem - jak już będzie.

Panowie panowie, spokojnie !!
Ja NIE KUPPUJE !! narazie sie przymierzam a to nie znaczy ze kupuje.
Znalazłem taka jedna, nie bitą, stoi w salonie w reichu :D
znaczy znajomy z nimiec mi ja znalazł, ale cena zaporowa ;)