Tylko na ¶wiatłach, w godzinach szczytu, gdy wszyscy patrz± Anonymous - Czw 19 Lut, 2009 Cze¶ć, kolejne pytanie: czy lubisz bobry?Janusz - Czw 19 Lut, 2009
Filip_HGT napisał/a:
jeżdżę po Krakowie czarnym Punto II HGT
uczeszczasz moze na WSZIB ?? bo pod uczelnia widuje takiego puncioka czarnego hgt Anonymous - Czw 19 Lut, 2009 niestety nie ale można spotkać mnie codziennie na trasie prokocim->pawia michool_vt - Czw 19 Lut, 2009 witam Filip_HGT
wrzuć jak±¶ fote bo wydaje mi sie, ze kojarzę punto
jak możesz to tył auta bo on jest charakterystycznyAnonymous - Czw 19 Lut, 2009 Witam jestem Tomek a mój pojazd to Fiat Bravo GT Anonymous - Czw 19 Lut, 2009 Witam , Nazywam Sie Mateusz i prowadzę Dzisiejsza Familjadę
Jestem za tym żeby pomimo tego dać Tomaszowi szanse zaistnienia na forum...Misiek_lbn - Czw 19 Lut, 2009 nikt przecież nie neguje tego Boski Miszczu
ale ¶wieżaków forumowych prosimy o krótki opis samochodu z jakim¶ zdjęciem obrazuj±cym ich wozidło Anonymous - Czw 19 Lut, 2009
michool_vt napisał/a:
witam Filip_HGT
wrzuć jak±¶ fote bo wydaje mi sie, ze kojarzę punto
jak możesz to tył auta bo on jest charakterystyczny
Tak, mam wie¶niacki wydech remusa ...ale z takim go kupiłem, zreszt± nie wiem czemu taki wsadzali do niektórych HGT.. widziałem już kilka egzemplarzy z takim.
CHRZANEK napisał/a:
A co chcesz kupić ???
Nie wiem, na co budżet pozwoli, ale mniej cywilnego
bart napisał/a:
co za kółko siedzi w punto HaGieTe?
Jeszcze salonowe szesnastka, ale przypadła mi do gustu i nie zamierzam ruszać, zmienić trzeba tylko wydech.
grifin010 napisał/a:
Filip ta alfa 33 to Twoja
Podoba mnie się
Alfa 33 (1,7 8v) do spółki - pilotowałem w kjs, bez jaki¶ sukcesów. wynalazek, ale niezwykle sympatyczny.
Misiek_lbn napisał/a:
¶wieżaków forumowych prosimy o krótki opis samochodu z jakim¶ zdjęciem obrazuj±cym ich wozidło