nox - Pon 09 Lut, 2009 przeca kierownik pandy powinien odrazu byc czerwonymBart - Pon 09 Lut, 2009 ze wstydu? Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 jak to pewnie się ktos z czerwonych ukrywa pod pandą
Póki nie pokaże Cycków niczego nie możemy być pewni
CZUWAJJJJGaydek - Pon 09 Lut, 2009 Zaśmiecacie forum.TomsoN - Pon 09 Lut, 2009 no właśnie... znowu Maciek bedzie sie wsciekal, ze spamowe bajty zaczynaja server mulić tak jak bylo z moim opowiadaniemk-mart - Pon 09 Lut, 2009 ciekawe kto chowa sie pod nickiem pandarulez...
mam moich faworytowMłody Papież - Wto 10 Lut, 2009 cześć Michał!
poka dupe!!Anonymous - Wto 10 Lut, 2009
Dżon napisał/a:
cześć Michał!
poka dupe!!
Proszę uprzejmie:
anjas - Wto 10 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
ciekawe kto chowa sie pod nickiem pandarulez...
mam moich faworytow
Ja też... Myślę, że to może być eM albo właśnie kejmart, który tak prowokacyjnie pyta... M - Wto 10 Lut, 2009 Radio Maryja wydrukowało że:
to są publiczne pomówienia. Korzystam z neostrady, mam publiczny IP. Milion osób ma to samo IP
Poza tym piszę z ogromnej kawiarenki internetowej. Obok mnie siedzi 127 osób, większość ma otwartą stronę hh. Pandarulez to może być każdy z nich!!!mi - Wto 10 Lut, 2009 szczerze mówiąc nawet na chwilę nie wątpiłem, że to anjas... Druga opcja to Janusz, ale on raczej nie umie konta sam założyć, mama mu już jedno założyła i przy drugim by pewnie miała opory, więc go skreśliłem z listy podejrzanych Bart - Wto 10 Lut, 2009 a może to pandarulez stworzył fikcyjną postać anjasa?
i dopiero teraz ujawnił swoją prawdziwą tożsamość mi - Wto 10 Lut, 2009 czyli że co, że pandarulez może zamknąć anjasa? To chyba niemożliwe...