Bonczek - Śro 07 Lis, 2012 Vlodarsky też biega i to strasznie szybko, jak mnie minął na przejściu dla pieszych to mi szalik łopotał jeszcze z minutę.bizon - Śro 07 Lis, 2012
Vlodarsky napisał/a:
w pracy głównym sportem będzie znowu karate
nie wstawiam wiecej do ciebie auta Vlodarsky - Śro 07 Lis, 2012
Cytat:
Vlodarsky też biega i to strasznie szybko, jak mnie minął na przejściu dla pieszych to mi szalik łopotał jeszcze z minutę.
hahaha naprawdę ? ale nie uderzyłem Cię prawda ?
(przepraszam za swoje gapiostwo)Bonczek - Śro 07 Lis, 2012 Serio, serio anjas - Czw 08 Lis, 2012
Vlodarsky napisał/a:
ale nie uderzyłem Cię prawda ?
Marek tylu osobom dziś przypier.dolił, że po prostu nie pamięta...Vlodarsky - Czw 08 Lis, 2012 dzisiaj i wczoraj...was79 - Czw 08 Lis, 2012 - aaaale ja mam auto na gwarancji
- Pan się zgłosi do Pana Marka, tamto biurko
- aaaałaaa!!!!!Kenet - Sob 08 Gru, 2012 Byłem dziś pierwszy raz na profesjonalnej siłowni. Zajarałem się, kupiłem karnecik, będę chodził przynajmniej 3 razy w tygodniu najepsze, że w tym samym budynku gdzie pracuję od niedawna jaram się ale jutro pewnie nie wstanę z łóżka Maciusiowy - Sob 08 Gru, 2012
Kenet napisał/a:
Byłem dziś pierwszy raz na profesjonalnej siłowni. Zajarałem się, kupiłem karnecik, będę chodził przynajmniej 3 razy w tygodniu najepsze, że w tym samym budynku gdzie pracuję od niedawna jaram się ale jutro pewnie nie wstanę z łóżka
bałem się Twojej wypowiedzi w tym temacie na szczęście chodzi o siłownię...no name - Sob 08 Gru, 2012
Kenet napisał/a:
ale jutro pewnie nie wstanę z łóżka
Dużo wody i porządnie się rozruszaj nim położysz się spać.BNU - Sob 08 Gru, 2012
Kenet napisał/a:
Zajarałem się, kupiłem karnecik, będę chodził przynajmniej 3 razy w tygodniu
ryż, kurczak, kreatyna zrobi z Ciebie sku...synaKamill - Sob 08 Gru, 2012
Kenet napisał/a:
Byłem dziś pierwszy raz na profesjonalnej siłowni. Zajarałem się, kupiłem karnecik, będę chodził przynajmniej 3 razy w tygodniu najepsze, że w tym samym budynku gdzie pracuję od niedawna jaram się ale jutro pewnie nie wstanę z łóżka
Wstrzymaj sie z kupnem kubła w takim razie, bo może sie okazać na wiosnę potrzebujesz mirco XL was79 - Sob 08 Gru, 2012 Kenetini nie potrzebuje kubła, wystarczy mu sweterKenet - Sob 08 Gru, 2012 Właśnie swetra nie potrzebuję wcale zefir - Wto 11 Gru, 2012 zawodnik MMA z jedna reka